Третото продължение от хитовата поредица „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ идва, за да ни поведе на приключение с Хълцук, Беззъб и техните приятели. Те много скоро ще открият очарованието на белия дракон и ще тръгнат в търсене на тайнствения свят, в който живеят драконите. А за да е приключението пълно, на помощ на децата ще дойдат няколко серии нови играчки.

Серията Dragons на Spin Master ни представя разкошни фигурки с толкова забавни умения! 5-сантиметровите приятели дракони са луминесцентни, но също така и променят цвета си! Необходимо е само да се поставят в хладка вода и ще разкрият магическата промяна на цвета си. Те са малки и компактни, винаги с децата, насреща за нови драконови приключения! Открийте и драконите-пазители, захващащи се на китката, за да са винаги под ръка при опасност – те изстрелват три стрели от мека пяна.

В серията са включени и изключително подробни откъм визия комплекти дракон и викинг, а лоялните приятели дракони защитават своите приятели, изстрелвайки драконски взривен снаряд с уста!

В Deluxe серията ще откриете и прекрасните Буреноска и Беззъб, които са снабдени с подвижни крайници, прекрасни, луминесцентни крила и звуци и светлини, които да оживят приключението и да помогнат за намирането на тайнствените светове.

Нашите приятели от Playmobil ни представят и нова драконска серия играчки – комплектите Хълцук и Беззъб, Астрид и Буреноска, Драго и Тъндърклау. Малките викинги имат пълно бойно снаряжение, което може да се сваля и те да се екипират отново – с шлемове, копия, ризници и всичко необходимо за сериозна драконска битка! А самите Беззъб, Буреноска и Тъндърклоу са с типичното превъзходно качество на Playmobil, с подвижни крила, разкошни цветове и готови на всичко за своите приятели викинги! С „Как да си тренираш дракон 3: Тайнственият свят“ драконските забавления се пренасят и у дома, където смелите треньори на дракони ще могат да преживеят вълнуващи битки и приключения с ролеви аксесоари и герои от любимата поредица.

 

Как да си тренираш дракон у дома!
1 / 5 от1 гласа

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *