Хитовата компютърна игра Overwatch бързо се сдоби с милиони фенове по целия свят и е чудесен пример за игра, което можеш да изградиш по своя характер. Overwatch е международно приветствана отборна екшън игра със силни, оптимистични, забавни и футуристични сблъсъци, включващи група герои с разнообразни, разпознаваеми характери, с които веднага можеш да се идентифицираш.

Докато играта отдава чест на качествата на всеки отделен герой, всъщност играчите са истинските герои, които вдъхват живот на Overwatch, комбинирайки сили и въображение, за да построят възможно най-добрия екип за преместване на товари с мощни способности.

Сега хитовата игра среща любимите ни LEGO дизайнери, които отново са готови да ни представят гениалната си работа, създавайки LEGO Ovetwatch. Уникалните герои за снабдени със светлини, индикиращи защита или нападение, с костюми и невероятни трансформации, минифигурите – с типичната LEGO детайлност и професионализъм в дизайна. А плейсетовете, пренесени директно от играта, сега могат да пораснат изпод ръцете ви чрез лего тухличките,  след което да са напълно готови за битки! Оттук нататък вие решавате – дали да се спуснете в игра със страхотните модели, герои и минифигури(като популярния Bastion или бързата Tracer), или да ги изложите, гордо демонстрирайки страхотната си Overwatch колекция.

Всеки дизайнерски LEGO комплект вдъхновява и отдава заслуженото на строителите – героите – на бъдещето, в която и вселена те да живеят. Именно затова LEGO Ovetwatch е перфектна комбинация. В духа на играта, независимо дали събирате колекционерските издания LEGO Overwatch за да играете или за да им се наслаждавате и да ги демонстрирате, ние ви окуражаваме да ги направите свои, залагайки на своите най-добри качества и умения!

 

 

LEGO OVERWATCH – героите оживяват!
1.6 / 5 от7 гласа

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *