LEGO® Hidden Side™ кани децата да се впуснат е едно изцяло ново, безстрашно приключение – да се присъединят към вълнуващ екип ловци на призраци! Те се осмеляват да търсят онова, което не се вижда с просто око и да връщат света към нормалното – призрак след призрак.

Новата серия на LEGO® Hidden Side™ включва серия от обитавани от призраци комплекти, пълни с изцяло нови функционалности и скрити изненади. Освен класическото любимо строене на моделите и динамиката на ролевата игра, специфични за всеки Lego комплект, в LEGO® Hidden Side™ се добавя следващото измерение – безплатно приложение за смартфони, чрез което се активира добавена реалност, която вдъхва живот на моделите и разкрива един изцяло нов, изненадващ свят, пълен с неразгадани мистерии и предизвикателства за разкриване. Когато се комбинират, двата свята стават дори още по-забавни и предизвикателни!

Можете да избирате от 8 различни, уникални и впечатляващи комплекта от серията LEGO® Hidden Side™. В Лабораторията за духове на J.B. се разкриват множество страхотни технологични детайли и изследователско оборудване, вдъхновено от истинския живот – за часове игра с включените минифигури и за победа над призрачната фигура, която обитава лабораторията.

В LEGO® Hidden Side™  – Разбита лодка за скариди приключението включва разделяща се на две лодка и скали, а минифигурите-герои ще се срещнат с Капитана и неговия син, със сладко куче-призрак и един алигатор! LEGO® Hidden Side™- Мистерия на гробищата ни среща с героите, които трябва да победят всички призраци на ужасяващото гробище, а ако са достатъчно смели, да победят и главният призрак – Мамали! В LEGO® Hidden Side™  – Камионът за каскади на El Fuego героите идват с невероятен камион със задно окачване, чрез който можете да опитате най-различи каскади и скокове и да се присъедините към Джак Дейвис, за да победите призраците, каращи страхотен триколесен чопър.

LEGO® Hidden Side™  – Нападение в ресторанта за скариди ни среща с Готвачът Ензо и сервитьорката Сали, които причиняват сериозни проблеми, докато не победим главният призрак Аномало. LEGO® Hidden Side™  – Паранормален автобус 3000 идва със страхотния автобус с вадещ се команден център, прибиращи се оръдия против призраци, скенери на покрива и място на четири минифигури вътре. А преносимата тоалетна крие изненада – изстрелва кафяви плочки за още по-смешна ролева игра! В комплектът LEGO® Hidden Side™  – Експресен влак с духове получавате уникален влак, снабден с призрачни криле, които се разгъват, а с оръдията героите ще се опитат да превърнат старата гара отново в безопасно място. LEGO® Hidden Side – Училище с духове в Нюбъри предоставя страхотна арена за епични битки, включваща тайна стая, автобусна спирка, компютърна лаборатория, библиотека, баня, химическа лаборатория и камбанария! Цялото училище може да се превръща от нормално в обитавано от призраци, а от смелостта на героите зависи то отново да стане нормално!

Всички комплекти в серията добавят ново ниво на игра чрез добавената реалност, а физическата интеракция с комплекта в реално време променя и добавената реалност. Победете всички призраци и ги прибавете към колекцията си, събирайте невероятни предмети, победете главните призраци и направете свои приключения – всичко е възможно в ужасяващо страшните и забавни LEGO® Hidden Side.

LEGO® Hidden Side™ – ново поколение игра

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *