Вход/Регистрация

Тролчета 2Виж всички продукти на тема Тролчета:

Пътят към щастието е изпълнен с предизвикателства! Какво би дала Попи, за да го постигне и запази? Точно така – кралица Попи от анимационния филм Тролчетата би направила всичко, за да спаси пъстрия цветен свят на веселите тролчета! Тук законите на гравитацията не действат – освен че са в ярки цветове, косите на музикалните герои са растящи нагоре!


Полезни връзки:

Тролчета 2 - филм

Тролчета Турнето

Тролчета играчки
Тролчета 2 - филмСлед успешно изпълнената мисия да спасят своите приятели от мрачния Бергенс, сега тролчетата са изправени пред нова заплаха! Време е за нови приключения! Различията нямат значение – да обединим всички тролчета, за да попречим на Барб да унищожи музиката.

Тролчета Турнето


Блестящите щастливи тролчета се завръщат! Кралица Попи този път открива, че около тях има и други тролчета, които пеят и слушат различна музика. Кралицата на хард рока Барб обаче не харесва останалите стилове музика и иска да ги унищожи. Попи се изправя срещу Барб, за да спаси света. Хармонията е най-важна, а различията нямат значение. Ще успеят ли Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко да обединят световете на тролчетата?

 Тролчета играчки


В Комсед можете да откриете пъзели на световната марка Ravensburger с вашите любими герои тролчета или Play-Doh Тролчета за създаване на всякакви забавни прически на Брънч и Попи. Изберете Плюшен трол или фигурка тролче и си направете колекция от луди прически! 

Виж още Затвори