Вход/Регистрация

За насМотото на Комсед е: Подари щастие! 

Цитат на един наш много любим герой - Мечо Пух, гласи:
„Малко внимание, малко мисъл за другите – и всичко би изглеждало иначе!“
Ние от Комсед приемаме това като своя мисия.

Мисия

Горивото на нашите действия е стремежът ни да улесним максимално бъдещите и настоящи родители по пътя им към най-чудесното, но и най-трудно преживяване – отглеждането на техните деца. Как го правим? Като им осигурим всичко необходимо, за да премине всеки етап от детското развитие спокойно и безопасно – и за детето, и за цялото семейство. 
Вие пестите време като имате възможност да пазарувате всичко от едно място – бързо, лесно и сигурно!

Фирма КОМСЕД, Верига детски магазини КОМСЕД и КОМСЕД Онлайн са сред водещите и най-бързо развиващи се участници на пазара на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Фирмата има 4 регионални центъра: София, Пловдив, Варна и Сл. Бряг и 27 ритейл магазина в градовете София, Пловдив, Велико Търново, Плевен, Варна, Бургас, Слънчев бряг, Стара Загора, Казанлък и К.К. Св.Св. Константин и Елена с обща площ от над 12 000 кв.м., както и 99 мини обекта КОМСЕД – Детски магазини на път в бензиностанции OMV. Също така работим в партньорство с Търговска верига Фантастико и METRO.

Продуктите ни включват грижа за мама и новороденото бебе, бебешки и детски играчки за всяка възраст, бебешки и детски дрехи и обувки, детски продукти за игра навън, продукти за ученика, продукти (подаръци) за възрастни и др.

Комсед е изключителен дистрибутор за България на водещи световни марки в областта на детските играчки като: LEGO, PLAYMOBIL, DISNEY PLUSH, INTEX, BBURAGO, SES, RAVENSBURGER, ZURU, SMART TRIKE, MGA, MONDO и много други. 

Комсед е и директен вносител на MATTEL (Barbie, Hot Wheels, Fisher Price, Matchbox, Jurassic World и други) и HASBRO (Nerf, My Little Ponny, Play-doh, Peppa Pig, Disney Princess и други).

Най-пълната гама от продукти на LEGO, PLAYMOBIL и другите марки, както и най-новите серии от тях се предлагат само в магазините на КОМСЕД.

От бебешката гама предлагаме на клиентите си Chicco, Baby Fehn, Avent, Nuk, Chipolino, Lorelli, Mutsy, Cangaroo, MAST, Medela, Babyono, BabyNova, Dr.Brown's, AGU и много други.

Сред нашите клиенти все по-често са децата на нашите първи клиенти от началото на появата ни на пазара през далечната 1989 година.

Част от нашите ценности е грижата да посрещнем адекватно нуждите на клиентите си и обратната ни връзка с тях, което ни дава възможност да обновяваме асортиментите, да подобряваме услугите си и да се усъвършенстваме. Ето защо се стараем да развиваме постоянно нашия блог, така че да предлагаме качествена и съвременна информация по всички актуални теми, свързани с родителството. 

Подари щастие с Комсед!

Вижте Адресите на магазините