Вход/Регистрация

Hasbro GamingИгри Hasbro:

ЗАЩО ДА ИГРАЕМ НА МОНОПОЛИ С ДЕЦАТА СИ

Семейните игри от серията Hasbro Gaming са класика за всички времена и възрасти! Monopoly, Twister, Дженга, Perfection, Cluedo и другите игри са чудесен начин за забавление на цялото семейство.

Монопол (Monopoly) е семейна игра за добро настроение! Играта със зарове е голямо забавление за цялото семейство, а за децата е и чудесен начин за обучение. Чрез нея по-малките деца се учат да броят, събират и изваждат, а малко по-големите – на планиране и стратегическо мислене. Учат се също така да уважават победата на противника и да проявяват достойнство, което е част от социалните умения. Тя има огромен образователен потенциал за бъдещите финансови предприемачи. 

Родителите, които притежават тази игра са открили лесен и приятен начин да запознаят децата си с парите. Те научават реални понятия като: банка, покупка, банкрут, собственост, заем, доход и т.н. от картите и ходовете на играчите. Малките финансисти разбират как се водят преговори и че е важно да могат да предвиждат ходовете на противника си. 

Късметът е само част от успеха. Това е един от изводите, до които достигат децата, които играят Монополи. Бордовата игра дава много възможности за учене и забавление за всички.   

КАКВИ ДРУГИ СМЕЙНИ ИГРИ ДА ИГРАЕМ

Играта Туистър (Twister) е не само забавна, но и полезна за физическата дейност у дома, особено когато сме принудени да прекарваме повече време вкъщи. Чрез нея можете да упражните баланса и силата на тялото си като следвате правилата. След няколко такива игри тялото ви ще придобие повече гъвкавост както ако бяхте практикували йога. Изберете Туистър със затворени очи за допълнително трениране на паметта и сетивните възприятия. 

Играта Дженга (Jenga) развива търпението и концентрацията на децата. За да построите най-високата кула се иска сръчност, стратегия и не на последно място състезателен дух. 

Усъвършенстване (Perfection) е играта, която ще ви забавлява и в същото време предизвиква да сложите всичките геометрични фигурки по местата им за определено време! Развива умения като наблюдение, концентрация, координация на ръцете и очите, и бързина. 

Downfall Machine е вълнуваща стратегическа игра. Тук е важен всеки ход – развива критичното мислене и визуална оценка. 

Мистериозната игра Клуедо (Cluedo) ще възбуди интереса ви за приключения и разгадаване на мистериозни случаи. Ще успеете ли да разбулите тайните на героите?