Вход/Регистрация

Игра Monopoly (Монополи)Игри Монополи:

Класическа игра Монополи


Монополи е класическа игра не само за забавление, но и за научаване на уроци, които са много полезни и могат да се прилагат не само в играта, а и в реалния живот.

Monopoly е игра, която изисква да се вземат редица решения през цялото време. 
Трябва добре да познавате дъската, на която ще играете, за да знаете какви решения да взимате. С всяка следваща игра ще придобивате опит и вече няма да се чудите както в началото защо опонентите ви винаги искат да завладеят определени имоти например. 


Полезни връзки:


Уроци, които можете да научите от Монополи


Трикове за начинаещи в играта Монополи


Уроци, които можете да научите от Монополи


Монополи е стратегическа игра, която може да ви научи как да управлявате парите си. Повече за това прочетете малко по-надолу в Трикове за начинаещи в играта Монополи. 
Как да водим преговори, да показваме увереност и да изразяваме себе си, са едни от най-ценните неща, които научаваме в играта Монополи. Да се изправиш срещу предизвикателствата, да отстояваш себе си, както и да устоиш на лошия си късмет също са ключови умения в живота, а те са част от ежедневното ни общуване. 
Трикове за начинаещи в играта Монополи


Онези от вас, които сега започват да играят Мополи за пръв път или са в началото на това увлекателно пътешествие, ще се радват да прочетат тези трикове:

Не разчитайте само на късмета какъв зар ще ви се падне и къде ще ви отведе на дъската. Вместо това се съсредоточете върху бюджета, който имате и купувайте колкото се може повече имоти. След като се сдобиете със своя собственост, шансовете ви за печалба се увеличават заради наема, който ще ви плащат останалите играчи. А щом успеете да сложите ръка върху няколко имота, вече можете да строите къщи и хотели върху тях и да искате по-висок наем. Най-добре би било, ако притежавате цяла страна с имоти на дъската. Тогава може да се отрази доста неприятно върху позицията на някой от противниците ви в играта и той или тя да отпадне от нея.

Първо, започнете да инвестирате веднага и второ – отделете и запазете известно количество от парите, с които разполагате още в самото начало, за да може да ги използвате по-късно за непредвидени разходи. 

Стремете се да печелите пасивни доходи – в играта просто трябва да станете собственик на земя или хотел, за което да ви плащат наем, а в реалния живот – проявете въображението и талантите си.

Днес Monopoly е сред петте най-популярни настолни игри в света, сред които са шах, скрабъл, дама и табла. Monopoly е лицензиран в 103 държави и отпечатан на 37 езика. 

Разгледайте семейните игри Monopoly (Монопол) - класика за всички времена и възрасти: Monopoly Classic; Monopoly Junior, Monopoly Electronic Banking, Monopoly Cheaters Edition, Monopoly Fortnite Edition. 

Виж още Затвори