Вход/Регистрация

HAPPY WEEKENDЗаповядайте в нашите магазини, където можете да получите талон за участие в промоцията на място.

Запознайте се с Oбщите условия на промоцията


Горещи оферти:

Каним ви да се включите в традиционната ни промоция в навечерието на Коледа - HAPPY WEEKEND от 13-ти до 15-ти ноември 2020 г., където даваме възможност на нашите лоялни клиенти да закупят коледните подаръци за децата си на супер изгодни цени.  Запознайте се с Oбщите условия на промоцията по-долу:
Общи условия 


A. Обхват, срок и начин за участие:

Отстъпката от -30%  важи само за наличните продукти, които не са с трайно ниски цени, Промокодът не може да се комбинира с други талони, промокодове или карти  за отстъпка и не важи за Ваучерите за подарък.

За да участвате в промоцията е необходимо:

 • В магазините: да заявите, че желаете да използвате Промокод ХЕПИУИКЕНД или да попълните на място талон-заявление за участие в промоцията. Така ще получите -30% отстъпка за всички налични продукти, които не са с трайно ниски цени (маркирани със зелени ценови етикети). Талонът е валиден (респ. отстъпката важи) от 13-ти до 15-ти ноември 2020 г.
 • Онлайн: Да приложите в количката при приключване на поръчката Промокод  ХЕПИУИКЕНД, след което ще получите -30% отстъпка за всички налични продукти, които не са с трайно ниски цени (маркирани в сайта със зеления знак %SALE) от 22:00 ч. на 12-ти до 23:59:59 ч. на 15-ти ноември 2020 г.


Б. Допълнителна информация и често задавани въпроси:


Какво представлява записването (абонирането)?

Абонирането означава да ни предоставите вашия имейл адрес и да ни дадете вашето съгласие за следното:

 • Да получавате информационен бюлетин за нови продукти, промоции и събития на посочения имейл; 
 • Да ви бъдат показвани индивидуализирани рекламни съобщения за продукти на КОМСЕД, когато посещавате партньорски социални платформи, интернет страници и приложения (като Messenger, Viber и др.);
 • Ако желаете да ни ориентирате  за пола и приблизителната възраст на детето/децата, за които пазарувате;

Ние се грижим добросъвестно за сигурността на Вашите лични данни, събираме само минимално необходимите такива и само ако сме получили Вашето съгласие или е налице друго законно основание за това. Ние няма да споделяме или разпространяваме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни. Посочените по-горе данни се предоставят единствено на наши доверени партньори (технически доставчици на маркетингови услуги и услуги по дизайн), за които сме се уверили, че спазват най-високи стандарти за сигурност на информацията и нейната поверителност.  Никога няма да продадем Вашата информация на трети лица или да я използваме за цели, за които не сте ни дали предварително съгласие. Повече информация за прилаганите от Комсед АД мерки за защита на Вашите лични данни можете да прочетете на нашия уебсайт www.comsed.net/gdpr,  както и да отправите запитване на имейл адрес online@comsed.net

Напомняме Ви, че можете по всяко време да оттеглите своето съгласие за получаване на информация за наши промоции и специални оферти, като редактирате вашия профил в сайта или натиснете бутона „Отписване“, който присъства най-отдолу на всеки изпратен до Вас имейл. При оттегляне на съгласието Ви, ние няма да Ви изпращаме повече рекламни материали и newsletters. За да се абонирате отново, моля влезте отново в Редакция на Вашия профил в сайта. 


Валидност на талона:

Талонът за отстъпка (Промокодът) може да бъде използван многократноза указания по-горе срок и не може да се комбинира с други талони и/или карти за намаления, както и за закупуване на Талони за подарък. Талонът НЕ важи в КОМСЕД Детски магазини на път в бензиностанции OMV, както и във веригите на партньорите ни МЕТРО и ФАНТАСТИКО. 


Защо са изключени продуктите с трайно ниски цени?

Продуктите с трайно ниски цени са такива, които са отпаднали от актуалната номенклатура на производителя,  вече са намалени до пределно ниски нива и не могат да се продават с допълнителната отстъпка от 30%. Тяхната цена така или иначе е изключително атрактивна. Това са най-вече детски дрехи от колекции от предходни години, както и някои други продукти.


Всички ли продукти, участващи в промоцията са достъпни за поръчване онлайн?

Не - има значителен брой продукти, за които е валиден талонът за отстъпка, но има наличности само във физическите магазини и не могат да бъдат поръчвани онлайн. В сайта те са маркирани с червена задраскана количка и оранжева пазарска чанта.

Има също значителен брой продукти, които временно излизат без наличност и в сайта и в магазините, но тяхното зареждане предстои в близките часове и ще бъдат достъпни за покупка (до изчерпване на количествата).


През какви етапи минава поръчката ми и кога мога да бъда сигурен, че ще бъде изпълнена?

 • При успешно приключване на поръчката ще видите екран, на който пише "Поръчката Ви е приета". Ако сте влезли в профила си, ще видите и бутон "История на поръчките", където ще можете да я видите, както и статусът й, който първоначално е "Приета, непотвърдена". И в двата случая ще Ви бъде изпратен имейл, потвърждаващ получаването на поръчката, но Ваша грижа трябва да бъде проверката дали автоматично генерирания имейл не е попаднал в Spam или блокиран от имейл-системата Ви;
 • Когато започне обрабоката на поръчката Ви, статусът й се сменя на "В процес на обработка" и отново получавате автоматичен имейл;
 • Когато поръчаните от Вас продукти бъдат физически заделени, тогава поръчката Ви става със статус "Потвърдена, в обработка" и отново получавате автоматичен имейл. Това е статусът, който Ви гарантира получаването й.
 • Възможно е поръчката Ви да бъде разцепена на 2 или повече части, при което отново ще получите уведомителен имейл и всяка част ще  получите отделно. Ако се дължи цена за доставка, то тя ще бъде начислена само 1 път.
 • Тъй като наличностите в магазините се променят много бързо по време на промоция, не можем напълно да гарантираме, че показаните в сайта са актуални към момента. Възможно е поръчани или харесани от Вас артикули да не бъдат потвърдени и доставени, тъй като по време на поръчката Ви, наличността вече е била изчерпана. Само полученият имел, че поръчката Ви е със статус „Потвърдена, в обработка“ Ви гарантира получаването й. 
 • Когато получите автоматичен имейл със subject:  № на поръчката и "(Статус Изпратена)", това означава, че пратката е предадена на куриер. За да проследите от тук нататък движението й  е необходимо да отворите зададениия в имейла линк към таблото за проследяване на поръчка на конкретния куриер и въведете № товарителница, който също е указан в имейла.


Срок за изпълнение на поръчките:

 • Онлайн поръчките, получени по време на промоцията ще бъдат изпълнени и подадени за доставка на куриерите (RapidoSpeedy и Econt) в срок от 14 работни дни от получаването им, като ще направим всичко възможно да бъдат потвърдени значително по-рано.
 • Поръчките се обработват по реда на постъпването им. Моля, ако търсите информация за състоянието на поръчката Ви, да проверите най-напред внимателно пощата си за имейл от нас, историята на поръчките в профила си (ако е направена през профил) и едва тогава да звъните на телефоните, т.к. е много вероятно да не сме в състояние да отговорим на обаждането Ви.
 • Когато поръчката Ви е до офис на куриер, моля информирайте се за срока за съхранение в офиса от сайта на посочения от Вас куриер (обикновено е 7 дни).
 • КОМСЕД не носи отговорност за непотърсена навреме пратка, подадени грешни адрес и/или телефон, както и за неоказване на съдействие на куриера за получаването на пратката.


Каква е цената за доставка?

По време на промоцията цената за доставка остава стандартната: 

 • 3.50 лв. до адрес в България или до офис на куриер за поръчки до 80 лв. и с общо тегло до 30 кг.;
 • 0.00 лв. (безплатна доставка) до адрес в България или до офис на куриер за поръчки над 80 лв. и с общо тегло до 30 кг.;
 • 20.00 лв. за поръчки с общо тегло над 30 кг.


Как мога да откажа поръчка:

 • Ако  все още не сте получили поръчката, моля влезте в "История на поръчките" във Вашия профил и натиснете бутона "ОТКАЖИ" или ако поръчката е направена като гост - напишете имейл (от адреса, с който е направена поръчката) до online@comsed.net   със subject: Отказ от поръчка № ....... и свободен текст защо желаете да я откажете;
 • Ако искате да откажете вече получена поръчка - частично или изцяло, моля следвайте инструкциите в раздел Отказ от поръчка .


Мога ли да заменя закупен по време на промоцията артикул с друг:

В духа на Коледните празници може да замените артикул,  закупен по време на кампанията HAPPY WEEKEND,  с ненарушен търговски вид до 31.12.2020, но САМО срещу представяне на касовия бон за закупуването му. След приключване на кампанията (15.11.2020), няма да можете да се възползвате от промоционалните условия и на новоизбрания артикул няма да бъде начислена отстъпка. 


Уведомяваме, че по време на промоцията, Верига детски магазини КОМСЕД не може да "запазва" или "задържа" продукти за по-късна покупка.


Приятно пазаруване!
Виж още Затвори