През месец май Верига детски магазини КОМСЕД организира Фестивал на PLAYMOBIL в Парадайз Център. Съвместно с фестивала се проведе и конкурс за детска рисунка на тема „Моят Плеймобил свят“, с голяма награда екскурзия за 4-ма до Playmobil FunPark, в Зирндорф, Германия. Конкурсът завърши със стотици прекрасни рисунки и награди, а голямата награда беше спечелена от прекрасната Анджелина, която посети Playmobil FunPark с родителите си и по-големия си брат (Марк) в началото на септември. Сега те ще ни разкажат пресни впечетления от това страхотно, неочаквано за тях приключение! Николай и Анна са родителите, а Анджи и Марк са малчуганите. 

Разкажете ни за конкурса, който спечелихте. 

Николай: Конкурсът беше за детска рисунка, тегли се томбола и беше промоция между Плеймобил, Комсед и Парадайз Център. „Кръстосана“ промоция! Отидохме да се разхождаме в мола, разгледахме Плеймобил, взехме фигурка и отидохме да нарисуваме нещо. Марк се дърпаше, не искаше да рисува, но Анджи нарисува… кажи какво нарисува?

Анджи: Рапунцел!

Николай: Отидохме, пуснахме в една кутия в томболата и той също се престраши, също пусна рисунка и си отидохме… и забравихме.

Колко деца участваха в конкурса? 

Николай: Много деца!

Анна: Конкурсът беше две съботи и недели на един щанд в Парадайс мол. Който иска можеше да участва, имаше много деца.

Николай: Да, и ние забравихме, че сме пуснали рисунка в томболата. Изобщо не сме се и интересували, докато една вечер тя получи смс…

Анна: Една вечер всички заспиват, аз си поглеждам телефона – пропуснати повиквания, смс: „Честито, спечелихте голямата награда“. Аз реших, че някой се шегува с мен, че съм като в скрита камера. Не смеех да ги събудя, започнах да търся в сайтовете на КОМСЕД и виждам само, че голямата награда е изтеглена в 17:00 с нотариус., а те са ми звъняли в 17:30, 20:30, но аз не съм си чула телефона.

Събуждам се сутринта, казвам – заминаваме за Германия! Той казва – „ти се шегуваш!“.

Не, някой е спечелил! Но пише „вашето дете спечели“ – обаче ние имаме две рисунки, не знаем кое дете е спечелило! После се свързахме с КОМСЕД и разбрахме, че е спечелила Анджи! Не вярвахме до последно – всички мислят, че печели някой познат или че е някаква измама, а ние спечелихме по чиста случайност!

Как реагираха децата, когато им казахте? 

Николай: Голяма радост!

Кога се случи всичко това? 

Анна: Конкурсът беше през май, а самата екскурзия беше през септември.

Николай: 3 нощувки, 4 дни – от 8-ми до 11-ти септември.

Проверявахте ли в интернет какво ще е, разглеждахте ли преди пътуването? 

Николай: Ние сме били преди няколко години, но беше през зимата и всички външни атракции бяха затворени, можеше да се разглеждат само нещата вътре. Децата го бяха видели, но знаеха и какво не са видели и какво ще видят тепърва.

Анна: И пак не им стигна времето, и пак им беше малко!

Сигурно са се изморили много! 

Николай: Не са се оплакали да са изморени!

Имаше ли забавления и за родителите?

Николай: За родителите – бира, вурстчета…:)

Как беше хотела? 

Николай: Хотела беше с паркинг на шест нива! Беше много приятен и закуската беше много вкусна! Цялата организация беше на ниво, нямаше никакви неприятни изненади, бяха се погрижили за всичко – полет, хотел, закуски, а също и кеш пари за джобни, за вечеря.

За какво ги изхарчи? (към Анджи) 

Анджи: За играчки…

Анна: …за вурстчета…

Николай: …и за бонбони и шоколади!

А кое от парка ти хареса най-много? 

Анджи: Всичко!

Анна: Ама къде седеше най-много?

Анджи: В къщата на Барби! 

Предполагам, че и за вас е било вълнуващо, когато децата се вълнуват толкова! (към родителите) 

Николай: Да, дори самото пътуване беше голямо вълнение за тях – от самолета се качихме на метрото, на есбана (градски влак) и от него до автобусчето. Возиха се на всичко и това беше тръпка за тях! Дърпаха си сами куфарите до хотела, самолета също беше преживяване за тях. Навсякъде билетчетата, картите, от едно до друго превозното средство – пък брецелчета, пък братвурстчета в движение, когато някой огладнее…

Анна: Обичахте да работите и на машината с камъните!

Николай: О, да, това беше любимо – багери с изкуствени камъни, спускащи се в различни фунии… беше наистина много хубаво преживяване! За нея беше първата голяма печалба в живота! И беше много щедра – черпеше ни бира, братвурстчета…

Да, защото вместо вас можеше да си извика нейни приятелки! А на баткото какво му хареса? 

Марк: Сала, който се дърпаше с въжето!

Николай: Децата са много доволни, всичко беше организирано на ниво и ние сме много благодарни за добрата организация и наградата!

А ето и още малко снимки от невероятното приключение на Анджи и нейното семейство, които очевидно са били послушни, за да ги вземе победителката с тях. 

Скриваме се тук и нека самолета за връщане тръгне без нас! Има още толкова много неща за разглеждане… и за игра!

Ето къде можете да разгледате продуктите на Playmobil:

https://comsed.net/show-banners/Playmobil-page 

Playmobil FunPark: Парк-мечта за победители!

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *