Какво е приложението на популярното бебешко олио? За хидратация, подхранване на бебешката кожа, за омекотяване, особено през зимните месеци. Универсалността на бебешкото олио го прави чудесен помощник за всяка майка. Какво обаче не знаем за него?

Бебешко олио при масаж

Масажът е едно от най-важните неща за физическото здраве на всяко бебе. За да бъде още по-приятна тази ежедневна рутина, използвайте бебешко олио. С  него масажът ще е по-приятен за мъничето, а кожата ще е хидратирана. Освен това, като правите масаж с бебешко олио на вашето бебе, подобрявате кръвообращението и стимулирате растежа. Кога е най-добре да правиш масаж с бебешко олио? Ако бебето е малко, през първата половина на деня. Ако е по-голямо, преди сън е добро време за масаж, тъй като ще го успокои и ще спи по-спокойно.

Бебешко олио за възрастни

Вярвате или не, бебешкото олио има и други приложения, подходящи и за възрастни. То може да се използва като част от козметичната ни рутина. Как? Като го използваме за сваляне на грим. Благодарение на полезните си свойства за кожата, бебешкото олио ще подхрани и омекоти чувствителната зона около очите, както и кожата на лицето. Бебешкото олио не причинява алергии или дразнения, освен това не съдържа алкохол и няма странични ефекти за разлика от всички останали продукти, които сме свикнали да ползваме.

Друго приложение на бебешкото олио е като хидратант за тялото и за ръцете. Всички знаем колко изсъхва кожата на ръцете след миене на чинии. А кожата по тялото ни ежедневно е изложена на всякакви влияния, свързани с времето, стреса, хранене и други. Благодарение на полезните вещества, вашата кожа се хидратира и омекотява, ако използвате бебешкото олио редовно. Може да го използвате и вместо пяна, когато си вземате вана. Не само че ще обогати кожата ви, но и ще създаде много мехурчета.

Кои са най-популярните марки бебешко олио на пазара?

Бебешко олио Johnson са марка с дългогодишни традиции. Разнообразните им продукти с високо качество са сред най-предпочитаните за ежедневна грижа.
бебешко олио джонсън

Hipp е друга популярна марка бебешки продукти. Те предлагат продукти за майки по време на бременността.

масажно бебешко олио чико

Масажното бебешко олио Chicco също е сред фаворитите на майка по целия свят. Богатата му формула осигурява ежедневна грижа на бебето.

Детски магазин Комсед предлага цялостна грижа за бебето. Разгледайте нашите продукти от водещите марки бебешки олиа и изберете вашия.

И помнете, че здраво и щастливо бебе означава здрава и щастлива мама!

Какво не знаем за приложението на бебешко олио?
5 / 5 от1 гласа

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *