Първите месеци от живота на бебето са истинско приключение. За да влезете в ритъм с нощните събуждания, храненето, приспиването, коликите и всичко останало, ви е нужен верен помощник. На помощ идва иновативната електрическа бебешка люлка mamaRoo 4.0, с чиято помощ всяко предизвикателство ще ви се стори като детска игра.

Какво представлява електрическата бебешка люлка mamaRoo 4.0?

Тази модерна бебешка люлка наподобява шезлонг с множество функции и удобства, както за бебето, така и за вас. Благодарение на своята ергономичност, бебето се чувства все едно е в скута ви, а вие може да си вършите нещо друго, докато то се успокоява. Разнообразието от движения в комбинация с подходящите музикални звуци и скорости правят електрическата бебешка люлка толкова удобна за всяка ситуация: може да я носите на плажа, в планината, на разходка или пикник в парка. Лесна е за пренасяне, както и за подръжка.

5 причини да си купите електрическа бебешка люлка:

  • Различни положения и движения за бързо и лесно успокояване на бебето
    Бебешката електрическа люлка има възможност за люлеене настрани, нагоре и надолу и много прилича на движенията, които използваме, когато приспиваме бебето. С нейна помощ вашето бебче ще се успокои и дори може да заспи в нея. Тя е подходяща за употреба от раждането на бебето до времето, когато стане 12 кг. Благодарение на различните опции за скорост и движенията може да откриете най-подходящите вариации за спокойствие на вашето бебе.функции на бебешка люлкаЕлектрическата люлка предлага няколко различни положения, позволяващи сън и релакс, както и игри и забавления в изцяло седнало положение.
    “Кола“, “Кенгуру“, “Люлка на дървото“, “Жабка“ и “Вълни“ел бебешка люлка с ергономична форма
  • Възможност за предпочитани звуци и мелодии
    Вградените режими за звуци създават допълнителен комфорт и спокойствие на бебчето, като имате възможност да свържете люлката с допълнително mp3 устройство.
  • Спестява ви време и физическо натоварване
    С помощта на тази иновативна електрическа люлка си спестявате време, което може да инвестирате в други дейности, докато вашето бебче ви е под око. Вместо да го приспивате на ръце или да го успокоявате, просто го поставяте в люлката, избирате подходящия режим и му говорите.
  • Сменяеми играчки и тапицерия, която лесно се поддържа
    Тапицерията на електрическата бебешка люлка е лесна да почистване, а материалите, от които е изработена, са естествени и не причиняват дразнения. Играчките спомагат за развитието на визуалните възприятия на бебето и ангажират вниманието му.

    електрическа люлка за бебета
  • Може да я носите навсякъде – бързо и лесно
    Удобството на тази електрическа бебешка люлка е, че може да бъде носена навсякъде: в парка, на село, в на морето, в планината. Вече не нужно да се лишавате от спокойствие, или да се притеснявате, че няма да можете да приспите детето. Побързайте и си поръчайте тази прекрасна електрическа бебешка люлка и осигурете спокойствие на вашето бебче!

    За поръчни и допълнителна информация относно продукта, посетете сайта на детски магазин Комсед, където ще откриете и актуално видео за функциите на електрическата бебешка люлка.

Електрическа бебешка люлка mamaRoo 4.0 – 5 ползи

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *