Всяко момиченце мечтае да бъде принцеса. От малка гледа филмчета за красиви момичета с ефирни рокли, чете книжки за незнайни земи, управлявани от красиви дами с множествено тоалети. Всяко момиче мечтае да е принцеса. А единственият начин това да се случи е – с роклята – най-любимата дреха за малки и пораснали момичета.

малко момиче с рокля

Роклята – начин на себеизява

Децата обичат да подражават на родителите си. По този начин растат здрави и щастливи. Обикновено, момиченцата подражават на мама, а момченцата – на тати. Всяко момиче иска да има красиви вещи като мама, понякога дори тайно облича някоя нейна дреха, обувка високите обувки и си представя, че е мама. В това няма нищо лошо, то е част от процеса на порастване.

роклята като себеизява

Ако искате вашето малко момиченце да е щастливо, купете му рокля. А защо не и роклята, която да наподобява вашата. Така ще можете да се обличате еднакво на някое събитие. По този начин ще дарите детето си с безкрайно щастие и внимание – нещо, което се цени все повече в днешно време.

Роклята според сезона

Ако през пролетта носим тениски и дънки, през лятото къси панталони, бански и потници, през есента е идеалното време за роклята. Тя трябва да не е много плътна, защото есенните дни са все още слънчеви и топли, но също така и не съвсем лятна.

Идеален вариант за детска рокля, която може да подарите на вашето момиченце, е тази. Елегантната панделка придава изисканост, дългият ръкав и меката материя позволяват роклята да бъде обличана и през по-хладните дни. Подходяща е за официални събития, както и за по-ежедневни като разходка в парка, в мола и др. А красивата тюлена пола ще превърне всяка малка дама в Пепеляшка.

роклята - идеална за всяка дама

Друг чудесен вариант за детска рокля е тази с карираната пола. Сивото и червено се комбинират изключително добре, меката материя и удобната форма са подходяща за всяка малка дама да се почувства като голяма.

роклята 1

Подарете на вашата малка принцеса прекрасна рокля, с която тя ще се превърне в щастлива млада дама. Всяко момиче иска да прилича на мама, а мама иска нейното момиче да бъде истинска принцеса!

Роклята – най-важната дреха за всяка принцеса
1 / 5 от1 гласа

Сподели във фейсбук

1 коментар за “Роклята – най-важната дреха за всяка принцеса”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *