Вход/Регистрация

Принадлежности за бебето и майката

Продуктите в промоция са маркирани със "Слънчице" (), новите продукти с лентичка "Ново!" (), а тези с трайно ниски цени със знак "%SALE" ()
Нови продукти за бебето и майката:

Продукти за бебето и майката:

Какво е нужно на една майка и нейното бебе, за да имат спокойно ежедневие?


Най-дългоочакваната и красива промяна в живота ни е, когато в него се появи дете. Неусетно всичко се променя и малкото човече се превръща в център на всички събития. За да не пропуснете нещо от важните принадлежности за бебето и майката, разгледайте нашите предложения.Бебешки продукти от А до Я


В Комсед ще намерите всички необходими бебешки продукти от А до Я. Какво включва това? Най-добрите бебешки колички – основен помощник през първите месеци от живота ви с бебчо, красиви и практични спални комплекти, аксесоари за активна гимнастика, пъстри и интересни дрънкалки, удобно столче за хранене, столче за кола, проходилка, детска триколка, както и всичко онова, което е нужно на една съвременна майка, за да е спокойна и щастлива, докато отглежда своето дете. Всички продукти са от доказани марки професионалисти в грижата за бебето: Chicco, Chipolino, Lorelli, Kikkaboo, Mutsy, NUK, Philips-AVENT и много други.


Доверете се на професионалистите и изберете най-добрите бебешки принадлежности, както и продукти за мама! С тяхна помощ ежедневните занимания като хранене, разходка, къпане и преобличане ще станат още по-приятни и лесни за изпълнение.


Виж още Затвори