Вход/Регистрация

Бебешки и детски колички


Видове бебешки и детски колички и аксесоари:


Водещи марки бебешки и детски колички и аксесоари за колички:

Сгъваеми бебешки колички Mast Mast
Бебешки колички Lorelli Lorreli
Бебешки колички Chipolino Chipolino
Детски колички Chicco Chicco
Бебешки колички Cangaroo Cangaroo
Раница за бебе Cybex Cybex
Бебешка количка Kiddy Kiddy

Продуктите в промоция са маркирани със "Слънчице" (), новите продукти с лентичка "Ново!" (), а тези с трайно ниски цени със знак "%SALE" ()


Бебешки колички Mast:

Бебешки колички:

Коя бебешка количка е най-добра?


Бебешката количка е ежедневното превозно средство, на което семейството ви ще разчита през следващите години. Има толкова голямо разнообразие от детски колички, на толкова различни цени, че да прекарате дълго време в обмисляне на техните предимства и недостатъци, е съвсем нормално явление.

Полезни връзки: 





За какво да внимаваме при избор на детска количка?


Знаем, че едва сдържате вълнението си до момента, в който ще посрещнете вашето бебе и подготвяте внимателно всичко необходимо за неговата поява. Само вие може да изберете бебешката количка измежду всички модели, които се предлагат. За да ви улесним, сме подготвили кратък списък с предимствата и недостатъците, на които да обърнете внимание, когато избирате количка за бебе.




Списък с предимствата на бебешките колички


 1. Подвижна, регулируема дръжка – подходяща за всяка височина
 2. Регулируема облегалка и поставка за крачетата до легнало положение
 3. 5-точков обезопасителен колан за по-голяма безопасност
 4. Голяма кошница за багаж
 5. Голям и подвижен сенник с прозорче
 6. Възможност за обръщане на седалката – с лице към вас или по-посока на движението
 7. Двулицева мека подложка и покривало
 8. Предпазен борд, който може да се сваля
 9. Завиващи предни колела – удобно маневриране
 10. Спирачка на задните колела
 11. Амортисьори
 12. Сгъваща се – заема по-малко място вкъщи, колата или самолета
 13. Автоматично сгъване – с една ръка
 14. Лека
 15. Допълнителни аксесоари – чанта за количка, дъждобран, чадърче, поставка за чаша
Почти всички колички могат да се използват за новородено като прикачите бебешко столче за кола. И повечето колички също така могат да растат заедно с детето ви от раждането му, докато достигне тегло до 15 кг.




Видове детски колички – характеристики


Запознайте се с различните видове бебешки колички и какви са предимствата на всяка от тях.




Летни колички


Летните колички са по-леки и по-маневрени. Те са най-предпочитани през летния сезон. Характерното, което ги отличава от останалите детски колички е, че седалката не може да се отделя от шасито. Имат малки колела и конструкцията им е олекотена, така че да са максимално удобни за родителите и бебето по време на разходка. Това ги прави удобни и за пренасяне чрез кола или градски транспорт. Някои модели предлагат и допълнително покривало за крачетата за по-студените дни.




Комбинирани бебешки колички


Основно предимство на комбинираната бебешка количка е, че може да се използва през всички сезони. В нея са включени кош за новородено, столче за кола и основна седалка. Столчето за кола обикновено е допълнителен избор и се купува отделно, но то може да се прикачи на мястото на основната седалка, което улеснява съвременните родители.




Колички за близнаци


Такава двойна радост заслужава и двойна комфортна количка. Количките за близнаци са основно два вида – със седалки, които са разположени една до друга или със седалки, които са разположени една зад друга. Седалките могат да се трансформират в кош за новородено и също така някои от тях предлагат покривало за крачетата. 
Количките за близнаци със седалки, разположени една до друга са по-трудно маневрени, но пък двете бебчета ще си правят весела компания. 




Детски колички 3 в 1


Купувайки детски колички 3 в 1, вие купувате 3 продукта, които са съвместими един с друг – лятна количка, кош за новородено и столче за кола. Този тип детски колички са леки, удобни, практични и изгодни. Разполагат с различни аксесоари. 


Комсед предлага всички изброени по-горе видове бебешки колички от доказани световни марки. Бъдещите майки могат да бъдат спокойни в своя избор на детска количка, вземайки под внимание своите нужди. Разгледайте разнообразните марки и модели бебешки колички. Използвайте филтрите, за да изберете допълнително желаната марка, пол, възраст, ценови клас и промоция.

Виж още Затвори