Вход/Регистрация

Бебешки принадлежности Тommee ТippeeПродукти на Тommee Тippee в промоция:

Всички продукти Тommee Тippee:

Аксесоари и принадлежности за бебета Тommee Тippee

Tommee Tippee е марката на интуитивните бебешки продукти. Тя създава всички необходими аксесоари, от които се нуждае едно семейство, за да направи живота ви заедно с вашето бебе по-лесен и по-приятен.


Времето за хранене трябва да бъде релаксиращо, щастливо и приятно изживяване за вас и вашето бебе!


Полезни връзки:


Какви бебешки продукти Tommee Tippee предлагаме


Бебешки шишета Tommee Tippee


Бебешки залъгалки Tommee Tippee


Бебешки и детски чаши Tommee Tippee

Какви бебешки продукти Tommee Tippee предлагаме


Продуктите Tommee Tippee се отнасят основно за хранене: стерилизатори, електрическа помпа за кърма, електрически нагревател за храни и шишета, комплекти за новородено, бебешки шишета, биберони, залъгалки, преходни чаши, чаши със сламка, бебешки лъжици, уред за готвене на пара, електрически уред за приготвяне на адаптирано мляко и др.
Бебешки шишета Tommee Tippee


Насладете се на най-приятното и естествено хранене с бебешките шишета Advanced Anti-Colic. Майката си почива, докато детето се храни. Включва уникална система за преминаване на въздуха и специален клапан, които помага да се намали количеството въздух, консумирано от бебето по време на хранене. Това означава повече усмивки и 80% по-малко симптоми на колики.

Разгледайте всички видове шишета и изберете подходящото според нуждите на вашето бебе. Ще откриете различни биберони, цветови дизайни и ползи.  Биберонът Closer to Nature (по-близо до природата) имитира естествената разтегливост и движението на майчината гърда. 
Бебешки залъгалки 
Tommee Tippee


Стилните ортодонтични залъгалки Tommee Tippee се приемат от бебетата още при първото хранене. Родителите знаят, че могат да се доверят на Tommee Tippee, за да бъде тяхното бебе щастливо и спокойно. Освен това дизайните им са толкова модерни, че се забелязват веднага сред останалите бебета! Изберете най-добрата залъгалка Tommee Tippee за вашето бебе - за новородени от 0 до 2 месеца, от 0 до 6 месеца или от 6 до 18 месеца! 

Бебешки и детски чаши Tommee Tippee


Вашето бебе вече е готово за нови вкусове и умения като това да се научи да пие от чаша. Марката предлага следните видове бебешки преходни чаши:

  1. Неразливащи се термо чаши със сламка или с твърд накрайник - запазват напитките хладни, а детето е добре хидратирано по време на цялата разходка
  2. Преходна чаша с два меки накрайника и чаша със спортен накрайник - за прохождащи деца
  3. Чаша със сгъваем накрайник или спортен накрайник - непозволяващ изтичане, идеални за пътувания

Наслаждавайте се на всяка нова стъпка на вашето малко дете с продуктите на известната и доказана марка Tommee Tippee!Виж още Затвори