Вход/Регистрация

Малката Русалка:Виж всички продукти на Малката Русалка:

Потопи се в морската приказка на Малката русалка - Ариел!


Днес ще ви разкажем една магическа история! Малката русалка - Ариел е една от тези детски приказки, които ни пренасят във вълшебен свят. Открийте Ариел в подводното царство, където ще срещнете още морски кончета, цветни и забавни рибки като Фландър - най-добрия приятел на русалката, делфини, рачета като Себастиан, красиви корали и водорасли, един принц и… предизвикателства и приключения на всеки ъгъл. Куклите Disney Princess - Ариел и LEGO® Disney Princess - Малката русалка ще ви помогнат да създадете невероятни истории и да преживеете едно незабравимо пътешествие във фантастичния свят на Малката русалка.


Полезни връзки:

Как Little Mermaid - Ariel превръща играта във вълнуващо приключение?

Какви са ползите от играта с играчките „Малката русалка“? 

Защо Комсед е перфектният избор за родители и деца?

Как Little Mermaid - Ariel превръща играта във вълнуващо приключение?


Ние знаем какво значи да имате едно игриво и любопитно дете! Ариел ще направи играта на децата още по-забавна и вълнуваща. С красивите кукли на Disney Princess - Ариел, вашето дете може да измисля свои собствени разкази, докато се превръща в красивата принцеса на морето. Конструкторите LEGO® Disney Princess - Малката русалка дават възможност на вашата малка дама да създаде магическите сцени от приказката. Нека играта им се превърне във вълшебно пътуване из света на перлата на морето - Ариел!

Какви са ползите от играта с играчките „Малката русалка“? 


  • Развива въображението и творческото мислене чрез създаване на сценарии и приключения.
  • Подпомага развитието на социалните умения чрез сътрудничество и споделяне с други деца.
  • Усъвършенства моториката и координацията чрез изпълнение на различни действия и движения.
  • Образова, като помага на децата да научат за морския свят, да разширят своите познания и да извлекат ценни поуки от историите.


Нека вашето дете се потопи напълно в този магически свят и се наслади на играта с Малката русалка, като същевременно развива ценни умения и създава незабравими спомени.

Защо Комсед е перфектният избор за родители и деца?


Ще ви разкажем защо Детски магазини Комсед е любимо място за детски играчки! Без съмнение родителството е пълно с предизвикателства и точно затова ние ви даваме възможност да разнообразите и обогатите игрите на вашето дете с играчки като Малката русалка - Ариел. В нашия магазин ще намерите продукти, които впечатляват, забавляват и развиват уменията на децата. С кукли, пъзели, настолни игри, книги и други играчки, сред които и Малката русалка, вашето дете ще се потопи в света на вълнуващи истории и безкрайни приключения.


Заповядайте в Комсед и открийте разнообразие от продукти, които ще развълнуват и вдъхновяват вашето дете. Разбий рутината и направи игрите им незабравими!


Виж още Затвори