Вход/Регистрация

Kinetic Sand (Кинетичен пясък)Детски играчки Кинетичен пясък:

Кинетичен пясък


Животът е по-забавен с Кинетичен пясък (Kinetic Sand) - изглежда напълно реалистичен, не изсъхва, безопасен и натурален, лесен за моделиране, развива креативността на децата.


Полезни връзки:Какво е кинетичен пясък?


Кинетичен пясък е 98% пясък и 2% магия - вие можете да го стискате, дърпате, късате и оформите, за да създадете вашите невероятни пясъчни творения. Kinetic Sand е толкова завладяващ, че просто не можете да го оставите!

Веднага ще почувствате разликата с кинетичния пясък – той е магически и хипнотизиращ! Направен е от естествен пясък и е напълно безопасен за игра. Може да смесвате, оформяте и стискате този пясък както никога преди!Ползи от играта с кинетичен пясък


Кинетичният пясък е полезен за физическото развитие и по-специално фината моторика. Помага и за социалното и емоционално развитие, тъй като игрите с него са успокояващи и релаксиращи. Кинетичният пясък осигурява и множество сензорни преживявания за деца. 

Може да използвате пясъка по определени начини: да отпечатвате различни фигури върху него или да поставяте заровени в пясъка предмети, които след това да търсите, да правите топки, които после да разточвате с точилка и по този начин да се развият фини двигателни умения. Оставете децата да развихрят своето въображение и ще станете свидетели на невероятни техни произведения и игри с кинетичния пясък. 


Сензорни преживявания с кинетичен пясък


Kinetic Sand е перфектният материал за деца, които показват предпочитание към тактилните методи за насърчаване на детското развитие. Децата, които искат да докоснат всичко и непрекъснато търсят този начин на взаимодействие с всичко около тях, с удоволствие ще докосват, стискат и играят с кинетичен пясък. Той е мек, сух и хладен на допир, въпреки че прилича на мокър пясък. Не се забива в ноктите и не става лепкав! В началото може да използвате подпомагащи инструменти като лъжица или лопатка за плаж, ако детето не се чувства уверено да играе с този пясък. 
Налични са и невероятни цветове, за да създадете прекрасните си шедьоври! 
Някои от пакетите са вкусно ароматизирани – толкова е впечатляващо, че не можеш да устоиш да не го помиришеш! Сред кинетичните пясъчни аромати са: череши, шоколад, ябълка или ванилия! 

Добрата новина за родителите е че, че кинетичния пясък е лесен за почистване, тъй като не залепва и е идеален за игра на закрито! 

Виж още Затвори


Промоции, акценти и трайно ниски цени