Вход/Регистрация

smarTrikeНово от smarTrike:

Всички продукти smarTrike:

smarTrike

Детски триколки,  балансиращи детски колела, детски скутери, батути,бебешки спални комплекти

  и чанти за бебешки принадлежностиПродуктите на марката са сред най-иновативните от този клас на пазара, съчетаващи изключителна фунционалност, качество, модерен дизайн и здравина.


Триколките smarTrike са изключително лесни за сглобяване и експлоатация. Конструирани са така, че с няколко елементарни трансформации да се нагодят към всеки етап от развитието на детето – като се започне от най-ранния етап – 10м+, когато детската триколка се използва като бебешка количка. изцяло управлявана от родителя, минава през етапа, когато детето се учи да върти педалите и управлява своята триколка само, а родителя го подпомага и накрая се стигне до етапа, в който детето се справя изцяло самостоятелно. (моделът триколка Recliner позволява и накланяне на седалката, за да е удобно на бебето, когато спи и е подходящ за възраст от 6м+).


Детската триколка Смарт Трайк е чудесен подарък за първия рожден ден на всяко дете. Тя ще му помогне да развие своите двигателни  умения, наслаждавайки се на своята самостоятелност.


Асортиментът включва още балансиращи детски колела (детски колела без педали), детски проходилки тип ride-on, сгъваеми батути за скачане и иновативните ски-скутери.Виж още Затвори