Вход/Регистрация

Пъзели и семейни игри Ravensburger

Пъзели за деца Равенсбургер Детски пъзели Ravensburger
Настолни и семейни игри Равенсбургер Настолни и семейни игри Ravensburger
Игри Arts&Craft Ravensburger Игри Arts&Craft Ravensburger
Пъзели за възрастни Равенсбургер Пъзели за възрастни Равенсбургер
3D пъзели Ravensburger 3D пъзели RavensburgerВсички продукти Ravensburger

Защо пъзелите ни правят спокойни и щастливи? 


Много хора обожават да редят пъзели. Проучванията показват, че това е предпочитано занимание в края на работния ден като бягство от стреса и почивка на ума. Със семейството си или сами, реденето на пъзели действително е позитивно занимание, което ни прави щастливи. Това е така заради времето, което прекарваме сами със себе си и "отпътуването" в един друг, различен и красив свят докато търсим липсващото парченце от пъзела. Умът ви в крайна сметка намира и сглобява всички парченца в една картина и този процес е толкова завладяващ! 


Почивка на ума, спокойствие, щастие и тихи занимания - това са пъзелите Равенсбургер. Те са подходящи за подарък както за деца и юноши, така и за възрастни. Страстните любители на ребусите, мозайките и загадките също обичат да си доставят удоволствие като редят пъзели.


Полезни връзки:


Още ползи от реденето на пъзелите


Видове пъзели Ravensburger


Настолни и семейни игри Ravensburger
Още ползи от реденето на пъзелитеНаучно доказано е, че феновете на пъзелите имат здравословно самочувствие и гордост от своите постижения. Този успех от постигнатото се пренася и в други сфери на живота. Кой не би искал да се гордее със себе си и да покаже резултата от своите усилия?


Пъзелите и игрите на Ravensburger са любими на поколения потребители - на някогашните деца, които вече са родители и на техните деца. При нас ще намерите детски пъзели, интересни предложения за по-възрастните им почитатели, както и класически модели пъзели. 

Видове пъзели Ravensburger


Особен интерес предизвиква серията 3D светещи пъзели на световни забележителности от РАВЕНСБУРГЕР. Те са забавни за подреждане и се превръщат в красив декор за дома ви. Има и 3D детски пъзели, които помагат на хлапетата да развиват своята наблюдателност, логика, съобразителност и фина моторика. А забавлението с героите им от любимите детски филми ще ги вдъхновява за дълго време!


Вертикалният пъзел, класическите модели с природни картини, животни, гледки от най-известните градове, картини от космоса, детски дървен пъзел – всички са с отлична изработка и могат да се подреждат многократно или да се направят на пано за украса на стената. 


Пъзелите Ravensburger съчетават иновациите с традициите. Те предлагат немско качество на достъпни цени. 

Настолни и семейни игри Ravensburger


Игрите Memory, в които трябва да съвпаднат две еднакви карти са супер забавни и лесни за децата. Лабиринтите игри винаги са вълнуващи, особено ако в тях участват любими детски герои. Равенсбургер предлагат игри за всяка възраст - време, в което да играете заедно!


Историята на Равенсбургер започва през 1891г., когато създават своя първи "Географски пъзел". Той е изработен от дърво, вдъхновен от желанието да обучава децата на география. През 1964г. след множество проучвания, разработват все по-висококачествени пъзели от картон. 

Разгледайте, изберете и поръчайте вашия нов пъзел! Това е забавление за всяка възраст!

Виж още Затвори


© Ravensburger 2017