Вход/Регистрация

Playmobil 1.2.3.

Можете да изтеглите брошурата на български език на серия 1.2.3. от: Каталог Playmobil 1.2.3.Playmobil 1.2.3.

Какво е ролева игра?


PLAYMOBIL 1.2.3 е приятел в игрите на децата още през първите години от живота им! Всичко, което детето преживее, открие и научи сега, формира важната основа на бъдещото познание. Системата за игра на PLAYMOBIL 1.2.3 е разделена на три учебни нива, всяко от които надгражда предходното, като се акцентира особено на развитието на децата между 1 ½ и 4 години. Възможностите за нови комбинации и допълнения в игралните комплекти ги правят неизчерпаем източник на забавления, който помага на децата да пораснат през годините. Учебните нива Лесен старт, Първо предизвикателство и Малкият експерт са надграждащи и са незаменим ориентир за родителите във важните фази на развитие. 


Най-хубавото нещо на ролевите игри е, че са подходящи за всяка възраст. Никой не е твърде възрастен, за да се впусне в подобно интересно занимание. Всъщност дори е полезно в много сфери на живота, например за развиване на умения за работа в екип, за находчивост при намиране на оптимални решения на мениджърски и лидерски позиции или… когато трябва да измислите как да убедите 3-годишното си дете да си обуе чорапите или да не се страхува от тъмното.Полезни връзки:


Ролеви игри Playmobil - ползи

Защо да изберем Плеймобил?

Комплекти PlaymobilРолеви игри Playmobil - ползи


Ролевата игра е практикуващ от психолозите метод. Тя позволява да развихрите своето въображение и да се опитате да преодолеете всякакви граници, страхове и прегради. Това става като влезете в ролята на избрания герой, като се поставите на мястото на детето или друг човек и погледнете ситуацията през различните гледни точки.

Много пъти ролевите игри сближават участниците в тях – а какво по-хубаво от това да изградите връзка на близост и доверие! По-късно, когато детето навлезе в по-трудната възраст и стане тийнейджър (кошмара на всички родители), този етап от развитието му ще премине по-леко и почти безконфликтно благодарение на изграденото по-рано доверие и начина по който се решават проблемите в семейството. Ето защо можете да разчитате на ролевата игра като успешен и дългосрочен подход за всяка ситуация.
 Защо да изберем Плеймобил?


Чрез фигурките на Playmobil децата намират начин да пресъздадат своите впечатления от ежедневието, да назоват нещата, които ги притесняват или да изживеят отново радостни моменти. Така те могат да бъдат каквито поискат, дори да са плахи или агресивни сред другите деца. Насърчете техните сценарии като им помогнете да видят повече варианти за действия и много скоро това ще им даде необходимата сила и увереност в реалните събития пред които се изправят. Чрез въпроси и водене на различни сюжети вие бихте могли да стигнете до същината на много неизвестни свързани с детските външни проявления.

 Изберете подходящите комплекти с марка Playmobil и открийте нови приятни начини за по-добри отношения един към друг! Комплекти Playmobil 


Детските комплекти за ролева игра от серията 1.2.3 са подходящи за най-малките до 3-4г. Те представят няколко учебните нива:

  • Лесен старт - в комплектите за начинаещи, в които има опростени фигури, учебният акцент е върху усещането и изследването, както и върху имитацията на животински звуци и назоваването на фигури, животни и предмети. Къде е ездачът? А как прави кончето?
  • Първо предизвикателство - в разширените комплекти акцентът пада върху изследването на първите функции, насърчаването на фината моторика и разбирането на причинно-следствените връзки. Какво става, когато дръпна струната?
  • Малкият експерт - комплектите за напреднали са пълни с функции за откриване. Учебният акцент е върху неща от по-сложен контекст, социални умения и ролеви игри. Какво, деца, научихте днес в детската градина?

Който и модел да изберете от другите серии Playmobil, вие ще навлезете в един безкраен свят на приключения, защото всички фигурки и елементи могат да се комбинират, разменят и съчетават с различните елементи от комплекта и да участват в нови сценарии. Толкова е лесно, гъвкаво и креативно! Веселите миниатюрни фигури успешно преодоляват всякакви препятствия и измислят нови решения! Всичко е възможно! 
Виж още Затвори