Вход/Регистрация

Детски играчки Peppa PigИграчките Peppa Pig

Приключения с Пепа Пиг


Страхотните комплекти за игра Peppa Pig са вълнуващи и децата ги обожават по много причини! Пепа Пиг е анимационен телевизионен сериал за деца от предучилищна възраст. Детското филмче проследява Пепа - прасенце, облечено в червена рокля, нейното семейство, както и нейните връстници, изобразени като други животни. Провежда се от 17 години в 118 страни.


Полезни връзки:

Защо децата са обсебени от Пепа Пиг?

Какви играчки Peppa Pig се предлагат в Комсед?
Защо децата са обсебени от Пепа Пиг?


Децата около 5 годишна възраст изглеждат обсебени от филмчето Пепа Пиг. Детският глас, който изпълнява ролята на Пепа, се свързва с тях по естествен начин, дори с думите, които те не могат да произнасят правилно на тази възраст. Очевидно е, че детето предпочита да слуша какво казва Пепа пред това, което имат да казват възрастните – мама и татко. Героите изследват взаимоотношенията вътре в семейството и с приятелите по начин, който улеснява разбирането от децата.  Ежедневните дейности от детството на Пепа Пиг са подобни на ежедневието на децата. Те виждат себе си и се свързват веднага.

Какви играчки Peppa Pig се предлагат в Комсед?


Представете си как приключенията с прасето Пепа могат да задържат вниманието на вашето дете. Подарете му плюшена фигура на Peppa Pig, Джордж, татко прасе и мама прасе, за да изживее безброй забавни моменти със семейството на любимия си герой. 


Добавете червената семейна кола – играчка със забавни фрази и звуци, вдъхновена от любимата червена кола на семейство Прасета в анимационния сериал. 


Peppa Pig – Приятели е идеалното допълнение от миниатюрни фигурки Приятели сред които са: овцата Сузи, понито Педро, жирафа Джералд, заека Ребека и зебрата Зоуи за вашата колекция. 


Ако детето ви е фен на пъзелите, изберете някой от новите пъзели Равенсбургер - Peppa Pig: Подводно приключение, Приключенията на Пепа Пиг, Пъзел Ravensburger 4-в-1: 4/6/8/10ел. Пепа Пиг, Пепа Пиг в училище, Пепа у дома, Щастливо семейство и др. 

Дървените пъзели, както и дървените кубчета също са много добър избор за подарък. 


"Калните локви на Пепа Пиг" е настолна игра, в която детето могат да използват различни стратегии. Зарадвайте го с тази игра или ако предпочита да играе различни сцени – подарете му някой от комплектите, с които ще може да развива своята креативност - Моментите на Пепа, Приключение в аквариум, Супермаркет и др. 


Peppa Pig предава важни социални и емоционални уроци на децата. Някои от тях са: как да бъдат възпитани и благодарни, да развиват съпричастност към другите, как да създават нови приятелства, да се грижат за другите и др. Акцентът върху семейството е основен за всички малки деца и това е една от причините сериалът да е толкова популярен. Направете чудесен подарък като изберете от продуктите Пепа Пиг в Комсед. 


Виж още Затвори