Вход/Регистрация

Летни колички Lorelli

Летни колички Lorelli:

Дъждобрани и комарници за колички Lorelli:

Чадъри и сенници за колички Lorelli:

Всички бебешки колички и аксесоари Lorelli:

Летни бебешки и детски колички  и аксесоари Lorelli: Летни колички, чадърчета, сенници, дъждобрани и комарници за колички

Марката Lorelli (Лорели) е една от пазара на бебешки и детски принадлежности у нас. Марката е синоним на качество, Lorelli съчетава удобство и модерна визия. Все повече майки и техните бебета предпочитат и се доверяват на иновациите на българската марка.

Асортиментът от бебешки стоки на Lorelli е изключително богат: комбинирани колички, колички 3 в 1, летни колички, кенгура, колани за прохождане. Предлага и пълно обзавеждане за детска стая: кошари за спане и игра, дървени легла, всички необходими аксесоари към тях като матрачета, протектори и спални комплекти. Към обзавеждането се включват и скринове и гардероби в тон и серия.

Весели и свежи десени ще откриете и при шезлонгите и проходилките на Lorelli. Богато разнообразие от модели и цветове има и при детските столчета за кола и столчетата за хранене. В банята също може да разчитате на продуктите на Lorelli: вани и стойки, гърнета, хигиенни комплекти, весели играчки за баня. Гризалки, дрънкалки, активни гимнастики също не отсъстват от каталога на марката. За подрастващите също са се погрижили: триколки, коли за яздене, тротинетки са в асортимента.

Цялото това разнообразие от бебешки и детски стоки на Lorelli e с изключително достъпни цени, с гарантирано качество и гаранция от 2 години.

Вижте и сайта на производителя: lorelli.eu


Виж още Затвори