Вход/Регистрация

LEGO® Super Mario - комплекти за игриКонструктори LEGO® Super Mario:

LEGO® SUPER MARIO в реалния живот


Марио изскача от дигиталния свят и навлиза във физическия, където се създава нов тип игра.

Колекционерските комплекти LEGO® Super Mario позволяват на феновете да пренесат любимия си герой Super Mario от играта в реалния живот. Интерактивната фигура Super Mario е чудесна идея за групови състезания, умения за разрешаване на проблеми и развиване на креативните способности.

Приложението LEGO®  Super Mario също предлага много забавни начини за подобряване на играта.


Полезни връзки:


Приложение LEGO® Super Mario


Как да играем с LEGO® Super Mario


Как Super Mario си взаимодейства с тухличките LEGO® 
Приложение LEGO
® Super Mario


С приложението LEGO Super Mario вие ще можете да разширите вашия личен LEGO Super Mario свят. Ще получите лесни 3D инструкции как да построите комплектите. А още по-хубаво е, че ще можете да разгледате видео уроци със съвети и трикове как да усъвършенствате уменията си и да отидете на следващото по-високо ниво. Можете да проследявате монетите си след като завършите нивото в реалния свят, както и да следите резултатите си за победени врагове и преодолени препятствия. Ако желаете, включете се в забавни предизвикателства и покажете своите умения. Накрая ще можете да запазите любимите си LEGO Super Mario моменти в галерията си и да споделите вашата креативност в системата.

Как да играем с LEGO
® Super Mario
Как Super Mario си взаимодейства с тухличките LEGO
® 


Основният компонент на поредицата, с който можете да започнете е Приключения с Марио - начална писта (LEGO® Super Mario Adventures with Mario Starter Course). Фигурата на Марио е висока около 7 см. и разполага с LCD дисплей, високоговорители, акселерометър, цветен сензор и Bluetooth връзка.


Сякаш видеоиграта оживява в ръцете ви. LCD екраните в очите, устата и корема показват голямо разнообразие от мигновени реакции на движение. Очаквайте много по-голяма интерактивност, отколкото гледайки само снимките на комплектите! Използвайте приложението, за да видите инструкциите и как работят интерактивните елементи на играта. 


Предлагат се допълнителни пакети с герои (Character packs) подобно на серията Lego Minifigures. Очакваме нови комплекти серии герои за в бъдеще. 


Вероятно пакетите с добавки Power-Up packs вече са грабнали вниманието ви. Пакетите с добавки всъщност са начин за захранване с мощност и представляват различен стил допълнение към тоалетите на Марио. Те дават различни предимства и сили в играта. Когато Марио облече този костюм, той може да придобие нов начин да атакува врагове и да събира допълнителни монети. Например Cat Mario Power-Up Pack дава на Марио котешки умения. Той започва да мяука и мърка и може да върви по вертикални препятствия и да събира монети. Това е най-добрият начин да се забавлявате още повече с нивата на Lego Super Mario! 


Виж още Затвори