Вход/Регистрация

LEGO® NINJAGO®Ново от LEGO® NINJAGO®:

Специални оферти за LEGO® NINJAGO®:

Всички комплекти LEGO® NINJAGO®

LEGO® NINJAGO - светът на герои и злодеи


Като истински фенове на LEGO®, вие знаете, че децата (а също и възрастните) учат, строят и се забавляват с тухличките Лего. Сега се намирате в света на NINJAGO – едно завладяващо място, където смелият екип от млади тайни воини – нинджи са призовани да се борят със силите на злото, за да спасят града Нинджаго. Техният водача е мъдър и майстор на кунг-фу. Дали ще бъдат достатъчно дисциплинирани и единни, за да отключат силата си?


Полезни връзки:

Ползата от ролевите игри с LEGO® NINJAGO

ЛЕГО НИНДЖАГО – история, която вдъхновява

Героите на NINJAGO
Ползата от ролевите игри с LEGO® NINJAGO


Влезете ли в света на LEGO® NINJAGO, ще ви се прииска да останете там завинаги! Затова тази серия на Лего е толкова любима на децата! Играчките Лего Нинджаго са толкова детайлни – готови да участват в приключенията от Lego Ninjago: Филмът (Нинджаго: Майсторите на Спинджицу). А децата нямат търпение да ги построяват отново и отново като подражават на своите герои и измислят нови сценарии с нинджи, дракони, оръжия и др.  


Докато децата създават своите истории с конструкторите Lego Ninjago, те също така изграждат и мисленето си. Започват с лекота да изграждат взаимовръзки между обектите в играта, „обличат“ мислите си в действия, поставят си цели и изграждат умения за решаване на проблеми и конфликти.


Детските играчки от серията ЛЕГО Нинджаго развиват въображението, възпитават у децата усещане за справедливост, провокират ги да измислят истории с множество перипетии. Възможностите за игра с комплектите от серията са безкрайни. С играчките LEGO NINJAGO детето може да се забавлява само или с приятели. Страхотно решение, защото общата игра на спинджицу се превръща в истинско събитие и развива социалните умения на децата. 

ЛЕГО НИНДЖАГО – история, която вдъхновява


LEGO® NINJAGO е една историческа вселена за нинджи, които се изправят срещу силите на злото. Повдига теми като лоялност, приятелство и постигане на пълния потенциал на човека, като същевременно осигурява страхотно забавление за децата. Овладяването на спинджицу - бойно изкуство, е ключовата стъпка за постигане на истинския потенциал на човека. Когато постигне това, преодолявайки всякакви емоционални пречки, които го задържат, ще има достъп до максималното количество сила.
Комплектите NINJAGO също така са съвместими с други LEGO играчки. 
Героите на NINJAGO


Героите на NINJAGO са екип от млади нинджи:

Лойд - мощният зелен нинджа
Кай - огненият нинджа
Зейн - нинджата от лед
Джей - нинджата на мълнията
Коул - нинджата на Земята
Ниа - нинджата на водата

Конструкторите от серията LEGO NINJAGO са подходящи за деца на възраст между 5 и 14 години. Създадени са по популярен телевизионен сериал, който хлапетата по света обожават. Накратко – нинджи се борят срещу злодеи. И побеждават. Комплектите са разноцветни, с множество части – дават възможност на децата да построят нов, вълнуващ свят, в който доброто отстоява своето място. 

В онлайн магазина ни – Comsed.net – ще намерите всички актуални модели LEGO NINJAGO на ниски цени. Разгледайте ги и зарадвайте детето си с интересен и полезен подарък. 


Виж още Затвори