Вход/Регистрация

Детски конструктори LEGO® Harry PotterВсички комплекти LEGO® Harry Potter

Магията в LEGO® Harry Potter


Страхотните комплекти за игра LEGO® Harry Potter са вълнуващи и децата ги обожават по много причини! Една от тях е магията, защото както знаем детския свят е пълен с вълшебства, които детето вижда за първи път и обича да изживява отново и отново. За въображението няма граници, а детското съзнание е като бял лист, на който то сега започва да пише своята история. Общото между LEGO и Harry Potter е именно неограниченото въображение и историите, които може да създава! 

Запалете креативността у детето си с Лего комплектите от любимите филми и книги с Хари Потър.


Комплекти LEGO® Harry Potter – за малки и големи


Децата и възрастните могат да се наслаждават заедно на комплектите Лего Хари Потър, докато ги изграждат. Лего са помислили за всеки детайл, който да ни вдъхновява! Конструкторите Lego Harry Potter пресъздават герои, места, сгради, превозни средства и магически приключения от магьосническият свят на Хари Потър! Качете се на Експрес Hogwarts и се отправете към Училището за магьосничество, където заедно с Хари Потър и неговите приятели можете да се научите не само да правите магии, но и как да преодолявате проблеми от всякакъв характер – магически, социални, емоционални и тинейджърски.


LEGO Harry Potter със сигурност ще осигури десетки часове ролева игра и повтаряне отново и отново на любимите сцени – с Плашещата върба, битката с Арагог или с други магични създания. И със сигурност ще провокира още едно прочитане на всички части или поне един кино-маратон с незабравимите филми за Хари.

Виж още Затвори