Вход/Регистрация

LEGO® Art - конструктори за юноши и възрастниКонструктори LEGO® Art:

LEGO® Art - постери за стена 

Марката Лего е класика, но въпреки това отново успява да впечатли феновете си с новите конструктори LEGO® Art. Новото тук е, че не се сглобяват, а се подреждат и то по повече от един начин. Резултатът е особено привлекателен и можете да се възхищавате всеки път на картината, която сте създали. Всеки комплект включва празно платно, изработено от малки преплитащи се основни плочки, които възрастните строители могат да превърнат в изкуство, като приложат цветните плочки LEGO.


LEGO® Art The Beatles

Омръзва ли ви често да гледате една и съща картина? Лего са измислили идеално решение - LEGO® Art The Beatles! Освен, че ще имате постер на една от любимите си групи в дневната, ще имате и възможност да го пренареждате, така че да имате нов! Това е страхотно! Вашите приятели ще се изненадат, когато отново ви дойдат на гости!LEGO® Art Star Wars The Sith

Това е моментът, в който всеки истински фен на филмовата космическа сага "Междузвездни войни", ще потръпне от вълнение. Приключението продължава с LEGO® Art Star Wars The Sith! Плакатът на Дарт Вейдър може да бъде най-интересното нещо във вашия дом и има защо! 

Виж още Затвори