Вход/Регистрация

Kонструктори за юноши и ценители LEGO® ArchitectureВсички комплекти LEGO® Architecture

LEGO® Architecture

Kонструкторите LEGO® Architecture са предназначени за юноши и колекционери. Серията LEGO® Architecture включва комплекти, пресъздаващи някои от най-забележителните архитектурни комплекси в света. Известните сгради са чудесно допълнение към всеки дом.


Полезни връзки:
LEGO® Architecture - история


Комплектите Лего Архитектура помагат не само да избягате от стреса, но и запазват вашите любими места и приключения. Невероятните световни забележителности - дело на човешки ум и ръце, незабравимо място, което сте посетили или мечтаете да посетите - моделите на LEGO® Architecture са пътуване или завръщане. С конструкторите LEGO® Architecture вие преживявате пътуване или завръщане не само към значими места, но и към детското в себе си, когато сте откривали и сте се удивлявали на всеки детайл, който сте виждали.
 Лего Архитектура - в
идове модели


Сглобяемите модели LEGO® Architecture показват най-доброто от архитектурата на всеки град - Тадж Махал в Индия; красивите забележителности в Токио, Япония; изключителните сгради в Дубай; площад „Трафалгар“ в Лондон, а също и емблематични сгради в Лондон като Колоната на Нелсън, Лондонското око, Тауър Бридж; Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк, Съединените щати; Статуята на свободата в Ню Йорк; вдъхновяващата градска среда на Сан Франциско в Калифорния.

Разгледайте цялата колекция LEGO Architecture. Всеки, който се интересува от пътуване, архитектура, история, дизайн, интериор или чието хоби е да прави нещо с ръцете си, би се радвал на чудесен подарък LEGO® Architecture.

Виж още Затвори