Вход/Регистрация

Надуваеми изделия INTEXНадуваеми изделия INTEX:

INTEX - надуваеми артикули за почивка и игра 


Ако търсите различни надуваеми изделия - не само за лятото, а за всяко време от годината, вие сте на точното място! 

Изберете от разнообразните надуваеми продукти, които предлага водещата марка Intex:


☑️ Надуваеми играчки и аксесоари за плаж
☑️ Надуваеми басейни и джакузита
☑️ Надуваеми мебели за къмпинг или за вкъщи
Полезни връзки:


Видове надуваеми продукти INTEX


Домашен надуваем басейн INTEX


Надуваеми центрове за игра INTEX


Надуваемо джакузи INTEX


Надуваеми матраци и кресла INTEX


Надуваеми аксесоари за плаж INTEX

Видове надуваеми продукти 
INTEX

Домашен надуваем басейн INTEX


Домашният басейн е отличен избор и ще се превърне в любимо място на двора за цялото семейство. Удоволствие по всяко време - можете да си спестите приготвянето на багажа, за да отидете на почивка на място с басейн! Почивката може да бъде и у дома. Всичко, което ви е нужно са бански и надуваеми играчки. Децата са доволни, родителите - също! Много по-лесно е да гледате децата, като им осигурите забавления с вода в басейна, отколкото да ги слушате колко им е скучно и как искат разни неща от вас. И още нещо - домашните басейни Интекс са лесни за монтаж и почистване. 

 
Надуваеми центрове за игра INTEX


Надуваемите центрове за игра са истинска забава за малките дечица! Сладоледена къща, пързалки: Плодове, Динозаври, Бонбоноландия или Колите, Надуваемо иглу Замръзналото кралство - само избери и започват весели игри! Родителите могат да покажат на децата си няколко не само забавни, но и интересни водни игри! Например: риболов - с лъжичка или лопата за пясък могат да улавят "риба", къпане на кукли, изпиране на дрехите на куклите, изстискване на гъба за къпане, поливане на цветята с лейка, игри с топки във водата и др. 

Надуваемо джакузи INTEX


Джакузито може да се използва навсякъде, тъй като е лесно за пренасяне и съхранение. Осигурете си неповторимо преживяване и то по лесен начин! Все повече хора избират това практично решение, защото не е трудоемко. Можете да се отдадете на всички ползи, които ви дава ползването на джакузито Intex - отпускане на тялото, масаж, облекчаване на болки, благоприятно въздействие върху нервната система, подобрено кръвообръщение и кръвно налягане, хидратация на кожата, спокойствие и добро настроение!

Надуваеми матраци и кресла INTEX


Надуваемите матраци и кресла са изработени от висококачествен материал, който предотвратява плъзгането на спалното бельо. Бързо се напомпват и изпускат благодарение на клапана 2 в 1. Серията Comfort Race представя надуваеми матраци, кресла, столове, диван, детски надуваеми възглавници за плаж, за път и за пикник. Надуваемите мебели са едно лесно решение, когато имате гости вкъщи или когато искате да се отпуснете и насладите на природата! 

Надуваеми аксесоари за плаж INTEX


Не забравяйте плажните аксесоари: надуваем пояс, дюшек, кресло, надуваеми играчки - с тях почивката е много по-забавна, а моделите са страхотни! Децата с нетърпение очакват летните игри във водата - независимо дали отиват на басейн или на море - надуваемите играчки правят ваканцията им пълна с приключения и весели изненади! 


Продуктите ИНТЕКС са лидер на пазара в целия свят. Безупречни и безопасни, те удовлетворяват нуждите на всеки клиент!

Виж още Затвори