Вход/Регистрация

Hot WheelsHot Wheels - изгодни оферти:

Фантастични колички и комплекти Hot Wheels:


Завладяващи фантастични модели колички и игрални комплекти Hot Wheels


Готови ли сте за невероятни състезания с Хот Уилс (Hot Wheels)? Количките играчки Hot Wheels са представени от американския производител на играчки Mattel през 1968 г. Първоначално Hot Wheels са били предназначени за деца, но стават популярни и сред възрастните колекционери. Пригответе се за безкрайни приключения по луди писти с колички, които имат "горещи колела". Полезни връзки:
Оригиналните Hot Wheels


Оригиналните Hot Wheels са замислени с идеята да бъдат бързи и мощни и да се конкурират с количките Matchbox. Фантастичните колички, обикновено с големи задни гуми, компресори, боядисвани с пламъци, странни пропорции и др. са се движели лесно и с висока скорост – нещо, което за времето си е било страхотна иновация.  
Забавният и творчески дух на Хот Уилс


Много реални автомобили са прототип на страхотните Hot Wheels (Ламборджини, Порше и др.). Други представляват различни колекции с любими герои от детски филми като Spiderman, Super Mario, Star Wars, Batman v  Superman или сериали като “Бързи и яростни” (Fast & Furious). Всички могат да се комбинират в игралните комплекти Хот Уилс със състезателни писти и фигурки.

Забавлявайте се на пистата или извън нея! Луди приключения, спиращи дъха - любимите на всички момчета Хот Уилс! Подарък, който винаги ще зарадва децата!  

Виж още Затвори


Промоции, акценти и трайно ниски цени