Вход/Регистрация

Принадлежности за бебето Hauck

Бебешки принадлежности Hauck:

Колекция продукти за отглеждане на бебето Hauck


Многообразието от продукти за отглеждане на бебето Hauck е създадено с цел да осигури най-добрата грижа и комфорт за вашето малко съкровище. От летни бебешки колички, предлагащи практични детайли и аксесоари за вашите пътешествия, до бебешки шезлонг, предназначен за удобство по време на сън или дрямка на вашето бебе - ще намерите всичко необходимо. Допълнително предлагаме преносими бебешки кошари за спане и игра на различни нива, които предоставят уют и безопасност, докато вашият малчуган се забавлява. Защитете вашето бебе от неприятности с дъждобрани и комарници за бебешки колички, осигурявайки му спокойствие и комфорт на открито. В допълнение, сгъваемият матрак и сенникът за количка са перфектни аксесоари, които придават практичност и удобство към вашето пътуване. С тази колекция на Hauck можете да се насладите на специални моменти и да създадете безценни спомени с вашето малко ангелче.
Полезни връзки:
Разнообразие от бебешки колички Hauck 


В нашата разнообразна колекция от бебешки колички ще намерите следните модели на Hauck: Hauck Travel N Care, Hauck Travel N Care Plus и Hauck Rapid 4. Те са създадени с внимание към удобството и комфорта на вас и вашето дете. Независимо дали сте на разходка в парка или пътувате на далечно пътешествие, тези детски колички се адаптират към вашите нужди и осигуряват безопасност и уют на вашето малко съкровище.
Аксесоари за защита и удобство за бебето – дъждобрани, комарници и бебешки шезлонг Hauck


Марката Hauck се вълнува от вашето майчинство и е тук, за да ви помогне да се грижите за вашето бебе с любов и внимание. Затова предлага и допълнителни аксесоари, които да засилят комфорта и безопасността при ползване на количките. Дъждобраните и комарниците за бебешки колички Hauck ще защитят вашето дете от неблагоприятни метеорологични условия и насекоми. За моментите на почивка и забавление бебешкия шезлонг Hauck Rocky ще осигури удобство и подкрепа за вашето бебе. 
Лесни решения за сън и игра на вашето новородено – бебешки кошари Hauck


Hauck разбират нуждата от практични и удобни решения за спане и игра на вашето бебе. Затова предлагаме преносими бебешки кошари за спане и игра на 1 ниво - Hauck Dream N Play и на 2 нива - Hauck Sleep N Play Center. Те са лесни за сгъване и пренасяне, като осигуряват безопасно място за вашето дете, където и да се намирате. Допълнително ще откриете и сгъваем матрак Hauck Sleeper. А за защита на нежната бебешка кожа - сенник за количка Hauck Pushchair Sunshade.

Ангажираме се да ви предоставим продукти, които отговарят на вашите нужди и изисквания, без да правим компромис с качеството и безопасността. Открийте удобството и комфорта на принадлежностите за отглеждане на бебето на Hauck и се присъединете към хиляди доволни родители, които вече ни се довериха. Бъдете уверени, че вашето бебе е в най-добрите ръце с Hauck – „Създадено с грижа, проектирано с любов". 

Виж още Затвори