Вход/Регистрация

Детски играчки Harry PotterИграчките Harry Potter

Магията в Harry Potter


Страхотните комплекти за игра Harry Potter са вълнуващи и децата ги обожават по много причини! Една от тях е магията. Kакто знаем детския свят е пълен с вълшебства – това са всички неща, които детето вижда за първи път и обича да изживява отново и отново. За въображението няма граници, а детското съзнание е като бял лист, на който то започва да пише своята история.


Полезни връзки: 

Какъв подарък да избера с Хари Потър?

Кои са най-новите играчки Harry Potter в Комсед?

Какъв подарък да избера с Хари Потър?


Децата и възрастните могат да се наслаждават заедно на комплектите Хари Потър. Те ще забавляват вашия син или дъщеря като пресъздават герои, места, сгради, превозни средства и магически приключения от магьосническият свят на Harry Potter. В училището за магьосничество ще можете да създавате безброй идеи заедно с Хари и неговите приятели. Можете да се научите не само да правите магии, но и как да преодолявате проблеми от всякакъв характер – магически, социални, емоционални и тинейджърски. Това е покупка, с която скуката е невъзможна. 


Играчката Хари Потър може да помогне за развитието и ученето. Децата започват да играят роли, да симулират реалния живот и да развиват въображението си. Примери за този тип играчки са кукла Хари Потър, кукла Хърмаяни или комплект фигурки с Хари и други герои от филма, LEGO и игрални комплекти със сградите и стаите като Нужната стая, Стаята на тайните, Кулата Грифиндор на Хогуортс или Замъкът Хогуортс, аксесоари като магическата пръчка на Хари Потър, магически отвари или LEGO Art - Емблемите в Хогуортс, превозни средства като Хари Потър с кола, пъзели с различни части от филма, 3D пъзел и др. 

Кои са най-новите играчки Harry Potter в Комсед?


Ако вашето дете обича да колекционира фигури, то новите кукли от книгите на Harry Potter са отличен избор - Хари Потър - Комплект с герои, Малка кукла Хърмаяни, Малка кукла Хари или Чо Чанг, както и Приятелски комплект: Хагрид и Хърмаяни; Хари Потър и Чо Чанг или Джини Уизли. 


Ако стихията на вашия малък магьосник е да разказва измислени истории, то новите комплектите за ролеви игри с любимите му герои ще го накарат да скача от радост - Нужната стая, Грижа за магически същества, Час по вълшебство, Час по отвари, Магическа пръчка, Магическа пръчка за защита.


Ако сте или си имате фен на LEGO, LEGO® Harry Potter - Момент в Хогуортс: Час по защита, Момент в Хогуортс: Час по гадаене, Болничното крило на Хогуортс или Мистериозният сандък в Хогуортс, са най-добрият избор от най-новите комплекти.


Ако често играете на семейни и настолни игри, имаме добра новина за вас – играта "Хвани златния снич" може да бъде най-новото ви попълнение у дома.


Ако пък имате фен на пъзелите вкъщи, Хари Потър на път към Хогуартс от Равенсбургер е идеален подарък. 


Комплектите за игра Harry Potter са вълнуващи, цветни и помагат за развитието на мозъка, докато се забавлявате. Те са дълготрайни и скоро ще се превърнат в една от най-обичаните игри на детето или на вас.


Виж още Затвори