Вход/Регистрация

Героите на DisneyСпециални оферти Disney:

Всички продукти Disney:

Дисни филми – любими герои


В историята на киното имената на анимационните герои и техните подвизи са оставили дълбок отпечатък в сърцата както на деца, така и на възрастни. Героичните приключения на героите на Дисни имат способността да ни връщат назад към безгрижното детство или да възпитават ценни човешки качества у бъдещите поколения, но преди всичко носят наслада и желание да бъдем част от един по-добър свят. Направете си колекция с герои от любимия анимационен филм и бъдете участници в нови, собствени сценарии от вашето ежедневие, примесени с повече хумор и вълшебства!Полезни връзки:

Дисни филми - Мики и Мини

Disney филми - Дисни принцеси

Филмите на Дисни - Мечо Пух

Дисни филми – Спайдърмен

Филмите на Дисни - Играта на играчките

Disney филми - Междузвездни войни
Дисни филми - Мики и Мини


Мики Маус е символ на щастие, забавление и мечти. Той е първият анимационен герой, който има звезда на Алеята на славата в Холивуд. Мики Маус е на повече от 90 години! 

Съществува погрешно схващане, че известната двойка герои на Дисни – Мики и Мини Маус са близнаци, докато всъщност те са влюбена двойка. 


Забавен факт е, че Уолт Дисни се е страхувал от мишки, но въпреки това е създал своето творение – една доста симпатична и забавна мишка – Мики Маус. 


Ако сте един от многобройните фенове на Мики и Мини, при нас, в Комсед, ще намерите разнообразни продукти с образа на Мики Маус и Мини Маус като плюшени играчки, кукли, LEGO, топки, детски мотор, кошница с инструменти, детска люлка, детска къща, чанта и др.

Disney филми - Дисни принцеси


Знаете ли кои са 14-те официални принцеси на Дисни? Ето техните имена: Снежанка, Пепеляшка, Аврора, Ариел, Бел, Жасмин, Тиана, Мулан, Мерида, Покахонтас, Рапунцел и Моана. Снежанка е първата официална принцеса на Дисни. Тя е пример за доброта, оптимизъм и любов към природата и животните.


Имате ли любима принцеса от Дисни? Според официално проучване по целия свят, в 76 страни Пепеляшка е най-любимата принцеса от филм на Дисни. 


В Комсед ще откриете играчки, пъзели и различни детски продукти на тема с принцесите от Дисни.

Филмите на Дисни - Мечо Пух


Да бъдем любезни един към друг и да си помагаме при решаването на проблеми е в основата на популярния филм на Дисни – Мечо Пух. Доброта, храброст и много комични моменти има в приключенията на Мечо Пух и затова е любим герой на много поколения.


Плюшена играчка, книга, пъзел, надуваема топка или басейн с образите на Мечо Пух, Прасчо, Тигъра и Йори – е част от богатата гама продукти в Комсед.

Дисни филми – Спайдърмен


Супергероят Spider-Man отправя послание към тийнейджърите, че „с голяма сила идва и голяма отговорност“. От срамежлив ученик в гимназията, той се превръща в супергерой, обвит в мистерия.


Играчките - фигури на спайдърмен, LEGO, пъзели, топки, детска люлка, нърф – бластер, мотор-проходилка, които предлагаме в Комсед, винаги са подходящ подарък за децата, чийто любим герой е Спайдърмен.

Филмите на Дисни - Играта на играчките


Свят, в който играчките оживяват, когато хората не присъстват – това са приключенията на играчките във филмът на Дисни - Играта на Играчките. За всички фенове на тази анимационна поредица, Комсед предлага игрални комплекти с фигури, пъзели, бластери, книги, карти за игра UNO и др. 

Disney филми - Междузвездни войни


Страхотната история на Междузвездни войни вълнува милиони почитатели. LEGO Star Wars, фигури, нърф бластери и плюшени играчки са желан подарък за малките и големи фенове на филма Междузвездни войни.


Виж още Затвори