Вход/Регистрация

Бебешки принадлежности Chipolino

Ново от Chipolino:

Всички продукти Chipolino:

Какви аксесоари и принадлежности за бебета предлага Chipolino

 

Чиполино предлага огромен избор от бебешки колички: комбинирани бебешки колички - с твърд кош за новородени и пораснали деца, летни бебешки колички - от 0-3г. или от 6м.-3г. за най-топлия сезон, детско столче за кола бебешки кошари, детски легла и скринове, разнообразни аксесоари за баня и др. Също така ще откриете и богат асортимент от забавни чесалки за зъбки, дрънкалки, залъгалки и играчки, в които е влюбено всяко дете. Безопасността на всички стоки е гарантирана от български и европейски стандарти за качество.


Полезни връзки:


Бебешки колички Chipolino


Детско столче за кола Chipolino


Бебешко легло и кошара Chipolino


Столче за хранене Chipolino


Защо да изберете Chipolino?

Бебешки колички Chipolino


Време е за разходка! Бебешка количка 3 в 1 или 2 в 1, бебешка количка за близнаци с отличим дизайн, удобна и функционална за вас и вашето бебе. Всяка разходка е радост, здраве и нямате търпение за нея с количките на българската марка Чиполино. 

Детско столче за кола Chipolino


Удобно и сигурно са двете най-важни думи, когато става дума за детско столче за кола. Бебетата спят спокойни в комфорта на столче за кола Чиполино. Марката се стреми да бъде любима на все повече родители по света.

Бебешко легло и кошара Chipolino


Сладки сънища както за бебето, така и за вас с бебешко легло-люлка, преносима кошара за спане и игра на 2 нива - всяка с различен дизайн, цвят и функционалност. Вече не е нужно да споделяте своето легло с бебето и да се будите при всяко негово движение. Това е възможно дори когато ви предстои пътуване - преносимата бебешка кошара за сън е винаги с вас.

Столче за хранене Chipolino


Време е за хранене! Вашето смело мъниче вече може да седи самостоятелно във въртящо се столче за хранене 3 в 1 или повдигащо столче за хранене. Комфортът и полезните функции заедно с безопасността отново са на първа линия за Чиполино.

Защо да изберете Chipolino?


  1. Едно от основните предимства на марката Chipolino е, че съчетава класическите модели с непрекъснатото развитие и осъвременяване на асортимента - бебешки колички, детски седалки за кола и какво ли още не с множество допълнителни функции, които гарантират безопасността на бебето и улесняват значително ежедневието на родителите му.
  2. Продуктите Чиполино са 100% безопасни. Те не съдържат вещества и химикали, вредни за вашето дете. Отговарят на всички технически изисквания на европейските норми.
  3. Чиполино създават своите продукти с грижа за детето. Ето защо те са удобни, практични и полезни. Всяка колекция предлага модели с различни функции, съобразени с различния вкус, нужди и начин на живот на родителите. Така всеки може да намери това, което търси и да улесни отглеждането на своето бебе.
  4. Chipolino е сред лидерите на пазара за бебешки стоки вече 25 години.


Подарете на своето малко съкровище български продукти още в първите мигове след неговото раждане! 
 

Виж още Затвори