Модата – това не е просто сляпото следване на тенденции, а усета за стил, който пречупва актуалното през собствената призма. И ако ние често следим какво се случва по подиумите на Милано, Париж, Ню Йорк, за да знаем какви ще бъдат водещите цветове, материи и кройки, има още един дребен детайл, който показва усета ни за естетика. И това е… начинът, по който обличаме нашите деца!

Ние сме първите учители на децата за всичко – от това как да държат лъжица до как реагират в стресови ситуации. Ние сме и първият им критерий – кое е красиво, как се съчетават цветовете и дрехите, кои са подходящи и кои – не.

Тенденциите в детската мода стават все по-важни за родителите, които искат децата им да изглеждат актуално и модерно. Един от най-популярните трендове в момента например са специалните модни линии, които създават идентични модели за майки и дъщери, бащи и синове.

Въпреки че лятото е към края си, все още предстоят възможности за последни мигове на плажа със семейството под мекото септемврийско слънце. И тук е моментът да споменем, че плажната мода е от изключителна важност за вашето мъниче, млада госпожица или господин. Не само, че е важно детето да се чувства добре и комфортно в дрехите си за плажа. Важно е и да изглежа добре, за да получи необходимото самочувствие и усет за естетика.

Един от водещите брандове за детска мода в световен мащаб е Mayoral . Десетилетия наред той се грижи за най-малките и за подрастващите. Децата се чувстват комфортно, а мама и татко са доволни, че са направили най-качественият избор.

Mayoral
Къса рокля с цветя Mayoral, цвят 81, 6-24 м., ръст 68-92 см.

Нека обърнем внимание на най-необходимите дрешки за по-топло време, които в бързината, докато стягате куфара, може и да забравите. И ако сте пропуснали да я набавите на вашето мъниче, разчитайте на Mayoral.

Колекции пролет-лято 2017 може да видите тук.

Шапката дори и септемврийското слънце да изглежда меко и галещо, не забравяте, че децата са много по-крехки от нас. Но, разбира се, често срещаме съпротивата да им сложим шапка. Това лесно може да бъде избегнато с кокетен модел, който да придава завършващ вид на банския или плажната рокля.

Връхна дреха – колкото и да е топло през деня, със свечеряването започва да се усеща хладният морски бриз. Не забравяйте да вземете връхна дреха за вашите мъници, така че вечерната разходка да бъде удоволствие за цялото семейство, а не причина за протекъл нос.

Mayoral
Елек с цип Mayoral, момче, цвят 57, 6-24 м., ръст 68-92 см.

Чанта – един прекрасен начин да научим малчуганите на отговорност е, да им дадем предмети и аксесоари, които са само техни. Красива чанта, в която да сложат  мокрите кърпички, огледалце, гребен или някоя малка играчка също може да бъде съчетаване на полезното с приятното.

И последно – но не по важност! Не забравяйте доброто си настроение и усмивки! Вижте всички колекции на утвърдения бранд за детски дрешки Mayoral ТУК.

Mayoral – дрехи за всяко дете