Самурайски кодекс. Напрегнат екшън. Вечната битка между доброто и злото. Това е само малка част от епичната поредица, добила култов статус – LEGO® NINJAGO™

За някои това може да са просто фигурки, но за други, те са истински герои. Кай, Коул, Джей, Зейн, Лойд и Ния и учителят Ву пазят своята страна: Нинджаго, от злите сили, които се опитват да я завладеят. А те никак не са малко.  Списъкът със злодеи е доста дълъг и лего самураите имат нелеката, почти непосилна задача да се справят с доста врагове.

Докато обаче тече битката между доброто и злото, нека видим какво превръща LEGO® NINJAGO™ в едни от най-уникалните герои в ефира.

Със сигурност, от една страна, това е легендата LEGO. Брандът, който е изградил името си като един от фундаментите в израстването на всяко едно дете, е гаранция за успех. Ключов момент обаче е обединяването на философията на най-популярния конструктор за деца с източната философия. И по-точно: митичният образ на воините самураи.

Самураите – една от емблемите на японската култура, са умело вплетени в сюжета за битката между доброто и злото.

Тези воини, които са армията, пазеща Страната на изгряващото слънце, са споменати за първи път в документи от 16в. като част от техния свят остава загадъчен и мистериозен. Те живеят по свой собствен закон, наречен Бушидо, или пътят на самурая.

Екипировката, снаряжението им, както и външния вид на героите LEGO® NINJAGO™ са вдъхновени от визията на воините от изтока. Така персонажите стават не само по-атрактивни, но и по-завладяващи: както за малките зрители, така и за техните родители.

Несъмнено, един от най-магнетичните детски сериали ще пожъне невероятен фурор, след като се появи и на големия екран. Да, точно така: LEGO® NINJAGO™ ще има кино премиера, която се очаква да гастролира в кино салоните по цял свят с огромен успех. Зрелищен трейлър, зареден с чувство за хумор, вълнуващи екшън сцени, мащабни битки и, разбира се, както повелява рецептата за сигурна кино класика: щипка любов.

Лентата, която със сигурност няма да ни остави безучастни, разбира се, ще ни зарадва и с доста звездни гласове. Участие взимат Джъстин Теру, а учителят Ву ще бъде пресъздаден от легендата на кунг-фу филмите.  Досетихте ли се кой е той? Да, точно така, дами и господа, самият майстор на смъртоносните оръжия: Джеки Чан.

Режисьорът на филма – Чарли Бийн е аниматор с дългогодишен опит, от чийто ръце са излезли герои като Тимон и Пумба, анимираните серии за Батман и внимание, внимание! Самураят Джак. И докато всички ние тръпнем в очакване за филма, любимите герои от LEGO® NINJAGO™ могат да бъдат новият любим подарък на всеки малчуган. Във възрастта, когато всяко едно дете опитва да подражава на любим персонаж, няма по-добър избор от този, да им предоставим Доброто, с любимите LEGO образи.

Не можем да направим нищо повече, освен с нетърпение да чакаме септември, когато световната премиера ще ни даде отговора на въпроса: дали страната Нинджаго ще бъде спасена. А ние винаги знаем какво може да се случи с любимите герои, особено, когато ги вземем у дома.

Весели и полезни игри с LEGO® NINJAGO™ от КОМСЕД. Може да ги намерите ТУК.

LEGO® NINJAGO™
1 / 5 от3 гласа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *