Купуването на количка е почти като купуването на кола; това е голяма инвестиция на пари и време и понякога може да ви се стори, че не си струва. Инвестицията във време включва проучване, разглеждане на различни опции и дори вземане на колички за пробна разходка, ако това е възможно. Много родители обикновено купуват две или понякога дори три колички за едно дете, тъй като след известно време комбинираната количка става твърде голяма и тежка за ежедневна употреба. Тук влизат компактните колички, защото са много по-малки, по-леки и по-лесни за транспортиране. Купуването на компактна количка обаче струва ценно време и пари, които заетите родители нямат. Но има просто решение на този проблем! Вместо да купувате комбинирана количка и по-късно компактна количка, можете да си купите само една бебешка количка, която съчетава всички най-добри характеристики и на двете – това е количката MAST M4.

Mast M4

Какво прави M4 толкова специална?

MAST M4 е революционен продукт – предоставя на семействата едно-единствено решение, за всичките им нужди!

M4 е бебешка количка от ново поколение. Тя е практична, удобна, безопасна, модерна и е единствената количка, от която някога ще имате нужда. Защо? Бебешката количка M4 е хибриден продукт, тя съчетава всички най-добри функции на комбинираните колички и компактните колички. Ето защо количката MAST M4 е отличен избор за всеки, който не иска да прави компромиси и иска количка, която разполага с абсолютно всичко. 

Безопасност

Безопасността винаги е приоритет номер едно. MAST M4 има предпазен колан с пет точки, който е лесен за поставяне и сваляне. С безстепенно регулируемата система от колани на M4, коланите винаги могат да бъдат оптимално регулирани спрямо височината на детето. Регулируемият сенник е необходима функция, ако ще ходите на слънчеви разходки или някога ви изненада дъжд и вятър. MAST M4 предлага отлична слънцезащита UV50 +. Големият сенник може да бъде разпънат в две нива. Когато се отвори напълно, той предлага максимална слънцезащита за уютна и безгрижна разходка.

Бебешка количка Mast M4

 Лесна за използване

M4 предоставя отлична маневреност, което води до удобна и приятна разходка както за детето, така и за родителя. Сгъването и разгъването е много лесно и това може да стане само за няколко секунди! Освен това, M4 тежи само 8 кг, което е наистина малко тегло в сравнение с други подобни колички в тази категория. Ниското тегло на M4 е идеално за всички семейства, които трябва ежедневно да носят количката нагоре или надолу по стълбите.

Комфорт 

Бебешката количка MAST M4 осигурява плавно возене, независимо от терена. Количката M4 е оборудвана с големи колела и окачване на всяко от тях, което осигурява комфортна разходка на всякакви терени, дори непокрити или горски пътеки, и благодарение на нея можете да се наслаждавате на всеки момент от природата заедно с детето си. Изключително големите прозорци за наблюдение в сенника и в облегалката на седалката осигуряват оптимален въздушен поток, което е много удобно, особено в горещите летни дни. M4 също има индивидуално регулируема поставка за крака и облегалка, които предлагат пълен комфорт на детето за всяка ситуация. За да направи разходките удобни за родители с различна височина, дръжката на M4 може да се регулира в четири различни позиции.

Съхранение

Независимо дали се разхождате из квартала, пазарувате или пътувате, кошът за съхранение под количката е много важен. Закачането на тежки чанти на кормилото, може да намали стабилността на количката и да увеличи риска от преобръщане, поради което просторната кошница е задължителна. Тя трябва да е достатъчно голяма, за да побере всички детски нужди, пазарски чанти, хранителни стоки, одеала или дори дрехите ви. M4 има голямо място за съхранение с лесен достъп, което побира до 5 кг, където всичко може да бъде безопасно поставено.

Детска количка Mast M4

Готова за новородени

MAST M4 е подходяща за новородени дори без бебешки кош, защото удобната й облегалка, може да бъде поставена в напълно хоризонтално положение. Но ако някой от родителите, желае да има бебешки кош на M4, той може да бъде закупен отделно. Бебешкия кош M4 има голяма козирка с UV50+ сертифицирана слънцезащита, която има заден вентилационен прозорец, за да позволи пълна циркулация на свеж въздух. Предният отвор може да бъде подсигурен с удължение на горната част на плата, което осигурява защита от слънчевите лъчи и от неканени насекоми. Допълнителна защита срещу UV лъчите бива осигурена от мрежестата материя с SPF 50+ защита, която се се поставя над кошницата с няколко прости стъпки. Подът и матракът на бебешкия кош имат специален дизайн, който осигурява допълнително проветряване и дишане. Като цяло, бебешкия кош е удобен, стилен и със смарт дизайн.

Комбинирана количка Маст М4

Крайни заключения

Вярваме, че закупуването само на една бебешка количка е страхотна инвестиция и може да ви спести много време и пари. Особено ако един продукт има всичко, от което се нуждае едно семейство – от раждането до момента, в който детето вече няма нужда от такава бебешка количка. MAST M4 наистина е перфектен избор за всеки, който иска количка, която е практична, безопасна, удобна и полезна за наистина дълго време.

MAST M4 – единствената бебешка количка, от която ще имате нужда
1 / 5 от1 гласа

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *