Настроението, което носи лятото е по-различно! Време е за отпуска, ваканция и каквото ви душа иска, за да е пълна почивката! Не се налага учениците да пишат домашни всеки ден. И те, като по-малките, жадуват да изживеят приказната страна на лятото.

Напомняме, че пиенето на повече вода в жегата е много важно, но едва ли жегата ще попречи на водните забавления. Те са част от 10-те най-продавани игри през лято 2021 в Комсед, които сме ви подготвили в тази статия. С тях ще откриете наелектризиращи емоции и легендарни спомени!

Надуваем остров Еднорог INTEX

Никога не е излишна малко фантазия, грация или дори мистерия! Както и прохлада в горещия летен ден! Можете да се потопите във всичко това с надуваемия остров Еднорог.

Надуваем остров Еднорог

Детски надуваем пояс INTEX Animal Split

Малките деца се нуждаят от повече време, удобства и забавления, за да свикнат с водата в басейна или морето и за да не се откажат бързо след първите си опити за плуване. На помощ идва детския надуваем пояс във формата на различни животни – фламинго, пате или пингвинче.

INTEX Animal Split

Бебешки надуваем басейн INTEX Sunset Glow

Приготвихте ли вече багажа за морето? Лятна почивка с деца? Може би ще поискате да сложите още едно последно нещо във вашия багаж (ако все още не сте се досетили за неговата огромна полза). Бебешкият надуваем басейн е пръв приятел на всяка майка, излегнала се небрежно на шезлонг под чадъра. Лесен за пренасяне и надуване – детето се наслаждава на весели игри, а вие спокойно разпускате на плажа или на двора!

Бебешки надуваем басейнНърф – Barracuda

Водата дава възможност не само за прохлада, но и за щури предизвикателства и състезания. Нърф – Barracuda изстрелва два непрекъснати потока вода! Стреляйте смело, резервоарът му побира 1 литър вода!

Nerf Super Soaker Barracuda

Бойни кавгаджии Bakugan

И като стана дума за състезания, няма по-голям екшън от Бойни кавгаджии Bakugan. Изберете своя мoдeл Бaĸyгaн и използвайте умна стратегия, за да надхитрите противника си, точно както сте го гледали безброй пъти във филма! Готови за битка?

Bakugan Core Ball

Метална количка Hot Wheels

Горещо може да бъде не само лятото, но и приключението с количката, която има „горещи колела“ – Метална количка Hot Wheels базов модел. Бързи, мощни и фантастични, количките Хот Уилс могат да се комбинират в игрални комплекти със състезателни писти, които ще ви спрат дъха!

Метална количка Hot Wheels

Кукла в сфера с неонова светлина L.O.L Surprise

LOL изненада! И на вас се пада искряща кукла с неонова светлина – всяка с 8 изненади! Куклите са 12 на брой и ако сте техен фен, вече знаете колко очарователни и разнообразни са те – с много възможности за игра!

MGA L.O.L. Surprise

Рейнбоукорнс – Плюшено животинче с блестящо сърце

Докато все още сме на тема изненади, можем да яхнем вълната на изненадите и да се отправим към следващата – този път ще ви се падне едно от 7-те сладки и пухкави кученца! А какво обича вашето кученце ще разберете щом изтриете неговото уникално сърце. Плюшените животинчета са просто неустоими!

Рейнбоукорнс Плюшено животинче

Джойстик на български език Fisher Price

Когато се появи бебето, всичко наоколо е ново и вълнуващо! И нямаме предвид това само от гледна точка на бебето, а и за родителите. Джойстикът на български език Fisher Price помага както на бебетата, така и на родителите им, защото има 2 нива на забавление – уроци и игри. Малките пръстчета хващат, натискат, въртят и превключват джойстика, което насърчава фините двигателни умения. В същото време, натискайки бутоните, те ще чуят вълнуващи песни, звуци и фрази; ще научат числата, формите, цветовете, буквите и други! Убедете се сами!

Джойстик на български език Fisher Price

Сгъваема триколка smarTfold STR5

С такова нетърпение очаквахме да дойде топлото време, за да се насладим на разходките и игрите на открито. Дали ще пътувате или ще се разхождате в парка – и в двата случая, ако се доверите на сгъваемата триколка smarTfold STR5 пеперуда или сгъваемата триколка smarTfold STR5 слонче, няма да сбъркате. Тази триколка е супер удобна за родители, а на бебетата помага да усвоят важни умения в различни етапи от израстването им. Може би си мислите, че това е триколка, която бутате, за да возите вашето бебе, докато всъщност, тя се превръща постепенно в самостоятелна триколка за малкото дете и му помага да развие двигателни умения, увереност и баланс по време на неговото независимо каране и управляване на триколката. Има толкова много функции!

Триколка smarTfold STR5 слонче

Всички игри от класацията на Комсед можете да намерите тук.

Пожелаваме ви весело и разкошно лято!

Топ 10 най-продавани игри през лято 2021
1 / 5 от1 гласа

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *