Когато едно мъничко човече влезе в нашия живот, светът ни определено се променя. Обръща се с главата надолу – за по-добро, разбира се. Обземат ни неописуемо щастие и любов. Въпреки това вече нищо няма да е същото. Изведнъж, дори и най-малките задачи изискват отлична организация и допълнителна енергия. Понякога всичко, от което се нуждаем, е да имаме пет минути за себе си. Електрическата люлка дава много повече.

Продукт, който трябва да имате

Повечето майки ще ви препоръчат да си купите хубава люлка веднага щом бебето се роди. Защо? Люлката на практика ще се превърне във вашия „втори чифт ръце“. Тя идва на помощ, когато трябва да свършите нещо вкъщи. Перфектна е, когато искате да обядвате, изперете или извадите съдовете от миялната. Не се налага да държите бебето в скута си. При необходимост просто поставяте бебето в люлката, избирате подходяща люлееща се функция и бебето ви веднага ще се успокои.

Отпочинала майка, без угризения на съвестта

Разбира се, детето винаги ще се чувства най-щастливо и ще спи най-добре в ръцете на майка си. Въпреки това е крайно необходимо една майка да намери алтернатива, която да й помогне, когато има нужда от онези златни пет минути за себе си. Люлката на mamaRoo е чудесно решение, защото бебетата се радват на комфорта, веднага се успокояват или заспиват. Вие като майка също сте спокойни, защото може да видите със собствените си очи, че вашето дете се чувства добре, когато искате да отделите малко време за себе си. И не само за домашни задължения – отделете време за малко почивка, да пиете кафе или да разгледате любимото си списание. Дори минималното време, отделено за почивка, ще има благоприятен ефект както за вас, така и за вашето бебе. Щастливата и отпочинала майка ще го очаква след кратка дрямка. Все пак е важно да се подчертае, че не трябва да оставяте бебето си в люлката твърде дълго. Желателно е, особено за новородените, да бъдат оставяни повече време върху твърда и хоризонтална повърхност.

Mamaroo  уникална люлка без конкуренция

Защо люлката mamaRoo е толкова популярна сред майките по целия свят? Защото това е единствената детска люлка, способно да улавя естественото движение. На разположение са 5 движения, за които се знае, че успокояват и приспиват бебето ви. По време на люлеенето, бебето също така може да се наслади на специално подбрани успокояващи звуци или да си играе с интерактивните, висящи играчки. MamaRoo може да се управлява и чрез вашия смартфон, което е супер удобно. Люлката може лесно да се почиства, тъй като платът се отстранява лесно и се пере в пералнята.

За повече информация относно mamaRoo, вижте ТУК.

Майките по целия свят са влюбени в този продукт
1 / 5 от1 гласа

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *