От малки момиченцата винаги са се впечатлявали от принцеси, феи, магьосници. Причината е, че те не само са нарисувани много красиви в приказките и филмчетата, но и винаги са обсипани с блясък. Блясък, който можете да пренесете и в реалния живот, благодарение на брокатените частици.

Със сигурност сте чували своята дъщеричка да казва: „Искам да бъда принцеса!“. И най-лесният начин да сбъднете желанието ѝ е като я дарите с малко блясък.

Разбира се, една пищна рокля и коронка ще допълнят нейния кралски стайлинг, ала основното са тези цветни блещукащи частици, които привличат погледа не само на другите дечица, а и на възрастните.

Днес брокат може да намерите почти навсякъде. Марката Glitza обаче е създала специални комплекти с брокат, които ви дават куп готови идеи как да го приложите върху вашата принцеска.

Пакетите вървят с шаблони на различни фигурки – цветя, феи, надписи, сърца и т.н. – които налагате върху кожата или друга повърхност и създавате бляскавата татуировка, с която мъничето ви ще се хвали на целия свят.

Добрата новина е, че този тип татуировки са актуални дори и сред тийнейджърите, тъй като напоследък доста звезди се появиха с различни бляскави „лепенки-татуировки“. Така решавате от рано един тийн проблем, който може да обтегне отношенията ви с вашата дъщеря след време. А именно желанието й да се сдобие с татуировка. Временните брокатени красоти са също толкова модерни, колкото и мастилените, които обаче са перманентни.

glitza
Комплекти Glitza

Не е задължително да ползвате Glitza само под формата на татуировки. Дайте на детето си шанс да развихри въображението и да добави нови рисунки върху себе си или просто да постави малко блясък върху скулите и клепачите си.

Момиченцата искат много бързо да пораснат и да започнат да се мацат с гримове, лакове и червила в ранна възраст, което не се харесва на никой родител. И с право – всяко нещо с възрастта си! Можете да държите под контрол този техен порив като им позволите да поставят малко брокат върху лицето си.

Косата е друга алтернатива, която ще накара сладурчето ви да блести в буквален смисъл!
Докато правите плитка, кок или конска опашка на мъничето си , поставете малко брокат Glitza в скалпа и основата на косъма. Ако преди това сте го смесили с малко гел, брокатът ще залепне и ще се задържи по-дълго на косата. В противен случай през деня частиците постепенно ще падат и момиченцето ви ще оставя блестящи следи след себе си. Което също само по себе си за нея ще е истинско събитие и магия.

ВАЖНО!!!
– Не поставяйте брокат върху наранена или възпалена кожа.
– Пазете далеч от очите.
– Измийте ръцете си след употреба на брокат
– Използвайте комплекти брокат Glitza до 12 месеца след отваряне.

Ето и още няколко идеи с брокат:

Маникюр

Ако имате тийнейджърка у дома, може да й помогнете да украси ноктите си с брокати Glitza. Те са в актуални цветове и лесно се превръщат в перфектна декорация. Лакирайте нокътната плочка с безцветен/едноцветен лак и поръсете отгоре малко брокат. Изчакайте минутка и нанесете топ лак.
В интернет има безкрайно много идеи за лакиране с брокат, с които момиченцето ви, а защо не и вие, ще си направите уникален маникюр в домашни условия.

glitza
Комплект брокати Glitza 4 цвята

Декорации върху дрехи

Брокатът е страхотно средство да се сдобиете с шедьовър в гардероба! Шаблоните в комплектите Glitza дават разнообразни идеи за апликации върху панталони, тениски, поли, дънки, шапки, якета, чанти… Имайте предвид, че когато работите с платнена материя, е хубаво да се снабдите с правилното текстилно лепило, което да не втвърди плата и да задържи броката дори и след изпиране. Може да се консултирате с шивач или да потърсите съвет за избора на такъв продукт в някой форум.

Декорация върху предмети

Коледа, Великден … има много празници, които вървят със специфична украса. И брокатът има запазено място в декорацията, както на яйца, така и на коледни топки и елхички.
Можете да украсите и свещници, чинии, чаши, вази. Рамките за снимки стават още по-интересни и привличат окото, когато са посипани с малко блясък.

Брокатът в изкуството

Има ли дете, което не обичат да рисува? Покажете на малкия си Пикасо как да сътвори истински шедьовър като посипе брокат върху своето произведение.
А защо заедно не създадете няколко празнични картички с бляскави частици? Баба, дядо, татко или мама ще изпаднат в истинско умиление, когато получат мило послание, създадено лично от ръцете на тяхното съкровище.
Есента много дечица получават задачки да създадат картини с листа от дървета. Представете си колко гордо ще бъде детето ви, когато неговата картина блесне с уникалност – сухи листа и брокат!

Бляскавите частици може да се омесят в пластелина, в акрилните боички и много други творчески „инструменти“, с които отрочето ви дава реални измерения на въображението си.

Разнообразни брокати и шаблони с марката Glitza може да откриете ТУК.

Тайното оръжие на принцесите е … Glitza!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *