Fisher Price са едни от най-познатите бебешки и детски играчки, регистрирани със сертификат за безопасност, високо качество и същевременно интересни за игра.

Тяхната история започва през далечната 1930 година, когато на Хърм Фишър му хрумнало идеята, че светът и децата се нуждаят от едни по-добри и забавни играчки. Такива, които да покорят съзнанието на децата, да израснат с тях и тяхната образователна, вълнуваща „мисия“.

Първи стъпки

Двойката дървени патици Дудъл… първите очарователни играчки на двамата създатели Фишър и Прайс. Техните странни поклащания, правеха така че, всеки да се засмее. И така до днес… изненадващо забавни, оригинални и помнещи как е започнало всичко – с усмивка!

Следват и други дървени играчки от животинския свят, всяко със своя си характер и характерни движения. Фишър Прайспоказват по всякакъв начин, че обичат животните и децата, и това се отразява в тяхното творчество. Обвързват първите движения и поклащания на животните с тези на прохождащите им притежатели.

Дизайнерският и инженерния екип влага много мисъл при изработката на конструкцията.

Развиващи фината моторика и любознателността, този тип играчки за най-малките, са актуални и до днес – играчката за подреждане на алигатор, която е занимателна и любопитна за децата, играчката люлееща се купчинка, която помага на детето в координацията очи-ръце и в научаването на това, че размерите на предметите са различни и ние можем да ги подреждаме.  На професионализъм в изработката се залага и при осигуряването на бебешкия комфорт, чрез специализирания Fisher Price Rainforest Friends – шезлонг 2 в 1.

Освен комфорт и забава, създателите се погрижиха и за безупречната безопасност на децата.

„Родителите ни се доверяват вече повече от 80 години, в това да осигуряваме безопасни продукти за техните деца, но ние знаем, че все пак трябва да печелим доверието им всеки ден.“ казва Кити Пиларз – вице-президент по продуктова безопасност и нормативно съответствие във Фишер Прайз.

Да пораснем заедно

Докато детето расте, то се нуждае от някой за пример. Както да направи първите движения, така и да затанцува и засвири, дори.

Спомняме си цветния и музикален ксилофон, който по интересен и забавен начин се опита да ни направи поне малко по-музикални. Е, сега трудно бихме могли да намерим оригинален такъв, но пък от Фишър Прайс ви предлагат не по-малко образователни и интересни музикални играчки за вашето израстващо дете.

Време е за нещо ново в света на играчките

Невероятно е колко бързо растът малчуганите, как се променят и развиват, нещо на което дизайнерите от Fisher Priceобръщат голямо внимание. Вземете за пример Laugh&Learn.

Идеята тук е, децата да се почустват като у дома си и да учат по-добре, докато разучават света около тях. Свят, който се променя със скоростта на светлината, както и самите деца, които са жадни за нови неща.

В детския свят, на новите технологии

И Fisher Price разбра това. Да надникнем в тази детска, но и същевременно и наша вселена.

Навсякъде за бебето и малкото дете има нещо вълнуващо за откриване, за изследване и задоволяване на огромното и цветно негово въображение. Възможността да се учи чрез радостта от играта, в уюта на домашната и позната обстановка, ето това е което серията  Laugh&Learn иска да постигне и го прави.

С образователен лаптоп на български език линк, забавния музикален телефон или дори детския, импровизиран смартфонили таблет на български език, е тяхното време в света на новите технологии… и все пак, и вашето време.

Бъдете част от техния свят

Помогнете на вашето дете да се учи всеки ден.

Заобиколено от звуци, цветове, светлини, Каквото и да прави през своите детски дни, то се учи от всекидневния опит, по всяко време.

Открийте нови начини всеки ден, детето ви да се учи чрез игри.

Играйте заедно и раздавайте емоции чрез движения и състезания.

Бъдете откриватели заедно, с безкрайно любопитство към новите неща.

„Fisher-Price е радостта от това да играеш с най-добрите играчки. “  

Направете вашето дете радостно с любов, грижа, внимание и…Fisher Price 🙂

Играчките Fisher Price: Когато Фишър срещнал Прайс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *