Вход/Регистрация

Кукли Барби (Barbie)Ново от Barbie:

Колекционерски модели Barbie:

Изгодни оферти на Barbie:

Всичко от Barbie:

Интересни факти за Барби 


Знаете ли, че Барби е умалително от Барбара? От както е пусната в САЩ през 1959 г. и до сега Барби e най-пoпyляpнaта детска кукла. Тя е с височина 29 cм. или приблизително 1/6 от средните размери на "прототипа". Има три сестри - Стейси, Челси и Скипър и живее в Лос Анджелис. Приятелят на Барби се казва Кен (Кенет), а най-добрата й приятелка - Мидж. Eдвa ли cъщеcтвyвa дpугa детска игpaчка, покорила cвета толкова бързо и за толкова дълъг период. 


Когато вашето дете си играе с Barbie, то си представя всичко, което може да бъде - да влезе в ролята на професията или кариерата, която харесва или просто изследва, да живее на определено място, в къща, да играе с приятели и домашни любимци, да участва в приключения, състезания, спортове и дори да бъде морска русалка... Наблюдавайте и вижте какво се случва с вашето малко момиченце, когато свободно си представя, че може да бъде всичко. Това е и посланието, което искат да предадат всички модели и комплекти игри с кукла Барби и нейните приятели. Създателката на Барби - Рут Хендлър, споделя своето откритие докато наблюдавала малката си дъщеря - че подражанието и изследването е важна част от израстването. Така се родила идеята за триизмерна кукла за преобличане, която да вдъхновява и насърчава малките момичета да имат избор и да знаят, че могат да бъдат каквито поискат!
Полезни връзки:


Какви кукли Барби (Barbie)се предлагат в Комсед


Кукла Барби с професия


Кукла Барби - игрални комплекти


Колекционерска кукла Барби 


Кукла Barbie - Вдъхновяващи жени


Къщата на Барби


Барби на път

Какви кукли Барби (Barbie) се предлагат в Комсед

Кукла Барби с професия


Ти можеш да бъдеш пътешественик изследовател, палеонтолог, политик, професор, зъболекар, готвач, учителка, учителка по музика и каквото друго поискаш със серията Кукла Barbie - Кукла с професия. Не забравяйте и Кукла Кен с професия! Изберете от асортимента и добавете нови модели към вашите игри.

Кукла Барби - игрални комплекти


Нека приключенията да започнат сега! Имате всичко необходимо за вашето приключение с игралните комплекти Barbie: спорт, детегледачка, игри с пони, в замъка, в кухнята със светлини и звуци, на влакче, в салон за маникюр или на фризьор, във вана с мехурчета, ветеринарна клиника и още забави.

Колекционерска кукла Барби
 


Holiday Barbie празнична кукла, поп иконата Дейвид Бауи, Барби 60 години, която отбелязва своята диамантена годишнина, Колекционерска кукла Рожден Ден допълваща перфектно вашия специален празник, Кукла с черно-бял бански във винтидж стил, с която се отбелязва 75-та годишнина, Кукла Barbie - Славното розово и други ще разширят бляскавата ви колекция.

Кукла Barbie - Вдъхновяващи жени


Серията Inspiring Women™ Doll отдава почит на невероятните героини на своето време - смели жени, които поемайки рискове успяха да променят правилата и проправиха пътя на новите поколения момичета: Били Джийн Кинг и Ела Фицджералд.

Къщата на Барби


Винаги е весело в къщата на Барби! Розова къща с басейн, Барби сгъваема къща, Къщата на Барби в Малибу на 2 етажа или Къщата на мечтите - с Барби всичко е възможно!

Барби на път


Стейси, Скипър или Дейзи на път - какво ще вземат със себе си по време на път? Може би някой домашен любимец и други необходими аксесоари като слънчеви очила, фотоапарат и четка за зъби. Можете и вие да участвате в това пътешествие. 


Разгледайте и останалите серии: Приключенията на Принцеса Барби, Barbie Dreamtopia - Замък сладкото царство, а също и Барби Челси.


Любимата на 3 поколения момичета модна кукла Барби (Barbie) и нейните приятели очакват някое малко момиченце да започне приказни игри с тях. Кукла Барби е на първо място в списъка с желания на всяко момиче за рождения му ден или друг празник! 
Виж още Затвори