Вход/Регистрация

Плюшени играчки Aurora Yohoo & Friends

Всички плюшени играчки Aurora Yohoo & Friends:

Плюшени играчки Aurora YooHoo & Friends  (Юху и приятели)  - очарователни и забавни плюшени животинки с големи очи и приятелски настроени лица. 

Светът на Аурора Юху и приятели включва виртуален онлайн свят, основан на привлекателните герои, създадени от Aurora.
Виртуалният свят на Aurora YooHoo и приятелите е предназначен за деца на възраст между 5 и 12 години, но ще бъде обичан от всички възрасти. Различните пълнени животни и техните онлайн партньори се основават на истински животни от цял ​​свят. Повечето от животните се основават на застрашени видове. По време на онлайн игра децата избират и вдигат домашни любимци, научават за различните животни, украсяват помещенията на своите домашни любимци, играят игри и гледат анимации на YooHoo и приятели. Най-хубавата част е, че всичко е безплатно и не изисква кодове за активиране!
Онлайн света на Aurora YooHoo и приятели е създаден с оглед на безопасността на вашето дете и никога не разпространява лична информация. Можете да започнете да изследвате вълшебния онлайн свят на Йотопия, като посетите уеб сайта www.yoohoofriends.com. Вижте пълния ни избор от плюшени Yoohoo и приятели по-долу. Поръчайте вашите днес и непременно проверявайте редовно за нови допълнения към семейството YooHoo!
Виж още Затвори