Вход/Регистрация

Надуваеми джакузита INTEX PureSpaНадуваеми джакузита:

Аксесоари за надуваеми джакузита:

Надуваеми джакузита INTEX® PureSpa™ 


За вкъщи и двора, тези надуваеми джакузита Интекс са проектирани за комфорт с гарантирана здравина и устойчивост.

Създаденият по най-високите индустриални стандати интериор е подсилен с леки, но много здрави нишки Fiber-Tech™ за изключителна здравина и комфорт.
Вградената система за третиране на твърдата вода я прави по-деликатна към кожата и цялата SPA-система.
Вграден подгревател с максимална ефективност, осигуряващ най-високо ниво на безопасност и дълготрайност.

  • Налични в размери за 4 и 6 човека
  • Лесен за използване контролен панел
  • Удобни дръжки за захващане при преместване
  • Чанта за лесно съхранение и транспортиране
  • Сменяем филтър за пречистващата помпа
  • 2 години гаранция

Истинската релаксация е на един бутон разстояние!

С най-иновативната технология надуваемите джакузита Purespa Интекс с радост ви предoставя възможност за истинско СПА изживяване в къщи, на двора или на терасата. 

Надуваемите джакузита INTEX PureSpa са 3 модела: с въздушни балончета, с водни струи и комбинирани, както и в размери за 4 или 6 човека. 

Напомпването е елементарно: просто закачате въздуховода на контролния панел към джакузито, натискате бутона и надуваемото ви джакузи се надува за броени минути. 
Надуваемото джакузи Purespa, с патентован дизайн, ще бъде идеалния завършек на двора или терасата ви. 
Лесният за употреба контролен панел активира масажните функции, за да може вашето тяло да се отпусне напълно. 
Надуваемите джакузита Purespa са с изключително ефективна система за затопляне на водата, която предоставя максимален топлообмен без да има директен контакт с водата и така Ви осигурява най-високите стандарти за безопасност, ефикасност и издържливост. 
Вие можете да нагласите температурата спрямо Вашите лични предпочитания до 40о С.   
Pure Spa са направени от устойчив на пробиване трипластов материал, който е подсилен с леки, но много здрави влакна за невероятна издържливост и комфорт.  
Представяме Ви иновативна и патентована технология от влакна, направена да Ви осигури както отлична структурна стабилност, така и излючително приятна на допир повърхност за да направи Вашето луксозно SPA изживяване наистина освежаващо. 
Надуваемите джакузита Purespa с водни струи имат усъвършенствана система за обработка на твърдата вода. Водата минава през електромагнитно поле, което отделя калция и другите минерали. Отпадъчните кристали от твърдата вода остават във филтъра, а в джакузито влиза само чиста и мека вода.
Твърдата вода причинява натрупвания на нагревателите, тръбите и филтърните помпи, което значително намаля ефективното отопление и филтрация. Като обработвате твърдата вода, Вие можете да удължите ефективността и живота на Вашето джакузи. 
Комбинираният модел Purespa с въздушни балончета и водни струи е със система за използване обработване на солена вода. Електролитна клетка разделя молекулите на солта до обикновен хлор и така прави водата чиста и санирана без да е необходимо добавянето на концентриран хлор или агресивни химикали. Системата за третиране на твърда вода и тази за солена вода я правят чиста и нежна към кожата и банските Ви и прави Вашето СПА изживяване истински приятно. 
Смяната на филтрите и поддръжката на надуваемо джакузи INTEX PureSpa е изключително лесно. 

Надуваемите джакузита  INTEX PureSpa, най-доброто СПА изживяване за Вашия дом!
Виж още Затвори