Вход/Регистрация

Детски триколки

Продуктите в промоция са маркирани със "Слънчице" (), новите продукти с лентичка "Ново!" (), а тези с трайно ниски цени със знак "%SALE" ()Всички детски триколки:

Триколки


Карането на триколка е не само забавно занимание, но също така позволява на децата да упражняват краката си подобно на някои физически упражнения. Този тип движение насърчава растежа на мускулите и костите – винаги има допълнителната полза от колоезденето. С времето родителите ще забележат подобрения в пространствената ориентация, баланса, походката, зрителния контакт, мотивацията и независимостта на своя малчуган или принцеса. Това са само някои от ползите от карането на детска триколка.
В магазин КОМСЕД ще ви предложим голямо разнообразие от модели на стабилни и качествени триколки, които перфектно комбинират количката с първото колело на вашето дете.


Полезни връзки: 

Безопасни ли са триколките?

Видове триколки за деца

Марки триколки, предлагани в Комсед

Безопасни ли са триколките?


Ако трябва да направим сравнение между триколките и детските велосипеди, то  триколките са по-безопасни, тъй като не се преобръщат толкова лесно, колкото велосипедите. Тяхната стабилност ги прави надеждни и с по-малък риск от наранявания, свързани със загуба на контрол. Чрез детската триколка детето спокойно може да направи прехода си към следващия етап от развитието си - каране на колело. Триколката дава увереност и усещане за независимост у детето, а във времето, в което живеем - на развитите технологии (таблети и смартфони), тя е чудесно средство за стимулиране физическата активност навън у децата.
Видове триколки за деца


Някои триколки могат да бъдат по-подходящи за малки деца, докато други са подходящи за по-големи. Когато избирате триколка, имайте предвид не само възрастта, но и височината и килограмите на детето. 

Триколки за бутане с дръжка за родителски контрол – подходящи са за деца на около една година. Изпълняват и ролята на количка, бутана от родителя, в онези моменти, когато любопитното ви слънчице се измори от своите опити да бута триколката или да върти педалите. Съдържат и подвижна поставка за крачетата, както и поставка за главичката на детето.

Обикновени пластмасови триколки – без облегалка, дръжка за бутане или сенник. 

Триколки с голямо предно колело за самостоятелно каране – някои модели дори са сгъваеми като този на smartFold STR7 J, което ги прави идеални за пътуване. Разполага с полулегнала седалка, за да може вашето дете да седи изправено или да спи удобно по време на движение. Безопасността е гарантирана със спирачна система, управлявана от родителя, регулируем 5-точков колан (сбруя) и предпазна лента.
Марки триколки, предлагани в Комсед


Триколките на марката Chipolino се предлагат със сенник, дръжка и предпазни бордове, които могат да се отстранят и така се трансформират в триколка за по-голямо дете. Тези продукти са за деца над 18 месеца с тегло до 25 кг.

Триколките на марката Injusa са семпли и практична. Те нямат дръжка за бутане и за родителски контрол, но са чудесно средство за насърчаване развитието на двигателните умения на бъдещия колоездач.

Триколки smarTrike са подходяща за деца от 6 месечна възраст до след втората година. С комфортна седалка, която се регулира, свалящ се сенник, подвижна дръжка за родителски контрол, както и предпазна рамка и Y-образен колан, тази триколка поддържа интереса на детето докато расте и се учи на нови умения. 

Всички артикули са с отлична конструкция и красив дизайн, изключително маневрени и лесни за управление от родителите. С тяхна помощ детето ви ще може само да завърти педалите и да направи първата си обиколка. Триколките са изработени от първокачествени материали, гумите осигуряват плавно придвижване почти без вибрации, а степента на сигурност се увеличава от наличието на предпазни рамки и колани, които няма да наранят нежната детска кожа. Удобните и стабилни дръжки осигуряват пълен контрол на родителя, докато детето расте и се почувства уверено да се придвижва само.

Трансформацията от количка в колело и обратно е лесна и не изисква специални умения или инструменти. 

За удобство триколките са снабдени с комфортни седалки, сенници, кошове или чанти за съхранение на багаж. Сгъват се лесно, стават компактни и безпроблемно могат да се пренасят във всеки вид автомобил.

Изберете някой от нашите модели и превърнете разходката на открито в приятно удоволствие, като осигурите на детето си безценен спътник в забавленията.
Виж още Затвори