Вход/Регистрация
АРХИВ - ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е АКТУАЛНА!
Моля, имайте предвид, че в момента разглеждате статия от раздел АРХИВ на КОМСЕД Online.
2018-11-13

HAPPY WEEKEND за лоялните клиенти на верига Детски Магазини КОМСЕД. Условия за участие.

Уважаеми Клиенти,

Имаме удоволствието да Ви поканим да се присъединете към групата на нашите лоялни клиенти, като се абонирате за нашия електронен бюлетин и дадете Вашето съгласие да получавате индивидуализирани рекламни съобщения чрез нашите партньорски социални мрежи и интернет страници.

В замяна на това, Ви предоставяме възможност за участие в нашата най-важна промоция - HAPPY WEEKEND по накой от следните начини:

  •  като заявите онлайн своя Талон за отстъпка. *
  •  като попълните формата-съгласие на място във всеки един от магазините.

Талонът Ви дава право да ползвате 30% отстъпка за всички налични продукти при покупка онлайн от www.comsed.net и в магазините. Талонът е валиден (респ. отстъпката важи) само от 16-ти до 18-ти ноември 2018 г. Талонът може да бъде използван само 1 път в периода на валидност. 

За Онлайн покупки талонът е валиден от 0:00:00 часа на 16-ти до 23:59:59 часа на 18-ти ноември. За покупка в магазините - в посочения по-горе период и съобразно работното им време. 

Талонът не може да се комбинира с други талони или карти за отстъпка.

За да ползвате онлайн-заявения талон при покупка онлайн е необходимо да влезете в профила си, след което (при условие, че е в периода на валидност) талонът автоматично Ви се показва най-долу в кошницата. Изберете го и кликнете в/у бутона „ПРИЛОЖИ“. Отстъпката се вижда на съответния ред на продукта. Ако пазарувате като гост е необходимо да въведете ръчно кода в полето "Промо код за отстъпка" и да кликнете в/у бутона "Приложи". 

За да го ползвате при покупка в магазините е необходимо да го разпечатате или покажете директно от мобилното си устройство на касата. Моля, имайте предвид, че на фискалния бон цената излиза с вече приспадната отстъпка.

Ако в магазина имате проблем с устройството, моля обърнете се към касиер, ще Ви бъде предоставена формата-съгласие (талон) на място в магазина.

Талонът не е валиден в КОМСЕД Детски Магазини на Път в бензиностанции OMV.

Напомняме Ви, че можете по всяко време да се отпишете от абонамента, като последвате връзката "Отписване"  - най-отдолу във всеки имейл, който получавате от нас. 

Моля, запознайте се с нашата политика за защита на личните данни .

*      Онези от Вас, които имат регистрация в нашия сайт - www.comsed.net - и са се абонирали, вече имат на разположение талон в секция "Талони за намаление" в своя профил в сайта.

**    На онези от Вас, които са заявили талон през Месинджър вече е изпратен такъв на имейла.

***  Ако по някаква причина не получите онлайн талон, моля пишете ни на online@comsed.net, като заявите Вшето съгласие с  горните условия. Ще Ви изпратим талон на имейла.

**** Талоните са неограничен брой и са налични за заявяване онлайн и налични на касите на магазините до края на промоцията.


  ВЗЕМИ ТАЛОН