Вход/Регистрация
АРХИВ - ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е АКТУАЛНА!
Моля, имайте предвид, че в момента разглеждате статия от раздел АРХИВ на КОМСЕД Online.
Цитираната промоция вече не е валидна. Вижте тук актуалните промоции.
2019-06-20

-30% за LEGO® извън трайно намалени цени за лоялните клиенти

Уважаеми Клиенти, фенове на LEGO®,

Предлагаме ви горещи летни намаления на всички модели LEGO®, които не с трайно намалени цени, от 21-ви до 23-ти юни 2019 г. Необходимо е само да сте абониран/а за нашия електронен бюлетин (или да го направите, ако желаете) за да получите своя талон за -30% отстъпка от цената.

Отстъпката важи за всички модели LEGO®, които НЕ СА с трайно намалени цени (маркирани са със зелени ценови етикети в магазините)

Можете да попълните заявката и да получите талон за отстъпка директно в магазините: https://comsed.net/aдреси-на-магазините  Талонът НЕ е валиден в КОМСЕД Детски Mагазини на Път в бензиностанции OMV.

Моля, имайте предвид, че не във всички магазини са налични всички модели. Информирайте се от продуктовата страница на желания артикул в сайта за наличност по магазините.


Ако сте регистриран клиент и сте дали съгласие за абонамент, можете да вземете своя талон от секция Моите талони във Вашия профил - бутона "Генерирай" , след което кликнете върху номера на талона.

Можете също да се абонирате и да получите своя талон за -30% отстъпка на LEGO®  на имейл, като кликнете върху картинката:

Какво представлява записването (абонирането):

Абонирането означава да ни предоставите вашия имейл адрес и да ни дадете вашето съгласие за следното:

  • Да получавате информационен бюлетин за нови продукти, промоции и събития на посочения имейл; 
  • Да ви бъдат показвани индивидуализирани рекламни съобщения за продукти на КОМСЕД, когато посещавате партньорски социални платформи и интернет страници;
  • Ако желаете, да ни ориентирате  за пола и приблизителната възраст на детето/децата за които пазарувате;

Ние се грижим добросъвестно за сигурността на Вашите лични данни, събираме само минимално необходимите такива и само ако сме получили Вашето съгласие или е налице друго законно основание за това. Ние няма да споделяме или разпространяваме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни. Посочените по-горе данни се предоставят единствено на наши доверени партньори (технически доставчици на маркетингови услуги и услуги по дизайн), за които сме се уверили, че спазват най-високи стандарти за сигурност на информацията и нейната поверителност.  Никога няма да продадем Вашата информация на трети лица или да я използваме за цели, за които не сте ни дали предварително съгласие. Повече информация за прилаганите от Комсед АД мерки за защита на Вашите лични данни можете да прочетете на нашия уебсайт www.comsed.net/gdpr  както и да отправите запитване на имейл адрес online@comsed.net

Напомняме Ви, че можете по всяко време да оттеглите своето съгласие за получаване на информация за наши промоции и специални оферти, като редактирате вашия профил в сайта или натиснете бутона „Отписване“, който присъства най-отдолу на всеки изпратен до Вас имейл. При оттегляне на съгласието Ви, ние няма да Ви изпращаме повече рекламни материали и newsletters. За да се абонирате отново, моля влезте отново в Редакция на Вашия профил в сайта. 


Приятно пазаруване!

Виж продуктите от тази промоция