Вход/Регистрация
АРХИВ - ИНФОРМАЦИЯТА НЕ Е АКТУАЛНА!
Моля, имайте предвид, че в момента разглеждате статия от раздел АРХИВ на КОМСЕД Online.
2019-05-14

-30% за 30 години КОМСЕД


Уважаеми клиенти, 

Нашата фирма - КОМСЕД АД – навърши 30 години от основаването си. Каним всички от вас, които са се присъединили към лоялната ни програма, в нашите магазини да отпразнуваме заедно този юбилей, като ви предоставяме -30% отстъпка на ВСИЧКИ налични продукти от 17-ти до 19-ти май 2019 г. 

Тези от вас, които имат профил в нашия сайт и са се абонирали за електронния ни бюлетин могат директно да ползват своя талон за 30% отстъпка на всички налични продукти в сайта или офлайн от 0:00:00 ч. на 17-ти май 2019 г. Влезте в секция Талони за намаление/Моите талони във вашия профил и получете талона.  Кликнете върху кода на талона и последвайте връзката ИЗПОЛЗВАЙ ТАЛОНА.  В резултат на това,  талонът ще бъде приложен и на всички вкарани в количката продукти, както и на тези, които тепърва ще бъдат вкарани, ще бъде приспадната отстъпката от 30%, което се вижда на всеки един продукт в нея. 

Можете да влезете в секция Моите талони (или да си създадете профил, ако нямате) и да генерирате своя талон от тук:


 


Можете също да вземете талон и през нашия Messenger канал. Ако вече сте записани, ще си получите директно талона, ако не сте записани ще можете да го направите в няколко стъпки там:


   

За тези от вас, които предпочитат офлайн пазаруването и искат да се насладят на невероятното разнообразие и пъстрота в нашите магазини, предлагаме и възможност да се абонират на място в магазините, където ще получат своя талон за отстъпка.  Онлайн получените талони могат да се използват в магазините разпечатани или директно от телефона. Вижте Адресите на нашите магазини.


Какво представлява записването (абонирането):

Абонирането означава да ни предоставите вашия имейл адрес и да ни дадете вашето съгласие за следното:

  • Да получавате информационен бюлетин за нови продукти, промоции и събития на посочения имейл; 
  • Да ви бъдат показвани индивидуализирани рекламни съобщения за продукти на КОМСЕД, когато посещавате партньорски социални платформи и интернет страници;
  • Ако желаете, да ни ориентирате  за пола и приблизителната възраст на детето/децата за които пазарувате;

Ние се грижим добросъвестно за сигурността на Вашите лични данни, събираме само минимално необходимите такива и само ако сме получили Вашето съгласие или е налице друго законно основание за това. Ние няма да споделяме или разпространяваме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни. Посочените по-горе данни се предоставят единствено на наши доверени партньори (технически доставчици на маркетингови услуги и услуги по дизайн), за които сме се уверили, че спазват най-високи стандарти за сигурност на информацията и нейната поверителност.  Никога няма да продадем Вашата информация на трети лица или да я използваме за цели, за които не сте ни дали предварително съгласие. Повече информация за прилаганите от Комсед АД мерки за защита на Вашите лични данни можете да прочетете на нашия уебсайт www.comsed.net/gdpr  както и да отправите запитване на имейл адрес online@comsed.net

Напомняме Ви, че можете по всяко време да оттеглите своето съгласие за получаване на информация за наши промоции и специални оферти, като редактирате вашия профил в сайта или натиснете бутона „Отписване“, който присъства най-отдолу на всеки изпратен до Вас имейл. При оттегляне на съгласието Ви, ние няма да Ви изпращаме повече рекламни материали и newsletters. За да се абонирате отново, моля влезте отново в Редакция на Вашия профил в сайта. 


Допълнителна информация:


Талонът за отстъпка може да бъде използван само веднъж и не може да се комбинира с други талони и/или карти за намаления, подаръци или отстъпки. Отстъпката НЕ важи в КОМСЕД Детски магазини на път в бензиностанции OMV. 

Моля имайте предвид, че на един и същ имейл адрес можете да получите само 1 (един) валиден код за отстъпка. Дори и да получите 2 талона, те ще бъдат с един и същ код, който може да се използва само 1 (един) път.

Тъй като наличностите в магазините бързо се променят по време на промоция, не гарантираме, че наличностите на продуктите показани в сайта са актуални към момента. Възможно е поръчани от Вас артикули да не бъдат доставени, тъй като по време на поръчката Ви, наличността вече е била изчерпана. Само полученият имел, че поръчката Ви е със статус „Потвърдена“ Ви гарантира получаването й. Също Ви уведомяваме, че по време на промоцията, Верига детски магазини КОМСЕД не може да "запазва" или "задържа" продукти за по-късна покупка.

Приятно пазаруване!


Видео 30 г. КОМСЕД: