Родителите знаят, че докато расте, малкото дете не само възприема всичко около себе си, но и му подражава. Ето защо героите от детските филми са важни за детското развитие – те помагат за придобиване на умения като мислене, разсъждение и намиране на поука от всяка история. Децата обожават играчки Пес Патрул, защото са символ на смелост и благородство. Мисията на групичката от кученца, водени от едно обикновено момче – Райдър, е да помага на всеки, който има нужда, да го защитава и пази. Всяко куче е уникално според своите способности, базирани на уменията за всяка професия. По този начин децата не само ще научат повече за професиите и тяхното приложение в живота, но и ще разберат, че всеки има своя уникалност, която трябва да открие, за да е полезен на другите. Освен всичко друго, децата се научават на любов към всички живи същества.

ПЕС ПАТРУЛ – ИМЕНА НА КУЧЕНЦАТА И ТЕХНИТЕ ПРОФЕСИИ 

  • Чейс – немска овчарка – полицай
  • Маршал – далматинец – пожарникар и медик
  • Скай – кокер шпаньол – момиче пилот
  • Ръбъл – булдог – строител
  • Роки – смесена порода – хигиенист, следи за рециклирането
  • Зума – лабрадор – воден спасител

Вижте всички видове играчки Paw Patrol  в нашия онлайн магазин или в магазини Комсед. Ако детето ви вече си има любимо кученце – зарадвайте го с подарък, ако все още няма – разгледайте и изберете заедно.

Открийте още от вашите любими плюшени играчки ТУК.

ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА КОМСЕД

Ние вярваме, че децата са бъдещето на света и за да имаме по-добро бъдеще, се нуждаем от добре подготвени деца – деца, които са благородни, смели и мъдри.

Грижата за тяхното отглеждане и развитие е от първостепенна важност и ние се стараем да бъдем част от него като помагаме на семействата да отгледат децата си по най-добрия начин.

 

Защо децата обожават играчки „Пес Патрул“

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *