LEGO City Fire Station Обича ли вашето дете LEGO?

Ние от Комсед, имаме щастието да се докоснем първи до тази магия, наречена LEGO City, а след което да ви я предадем и на вас. Серията, в която Лего влиза в града, дава вълнуваща възможност на децата да построят мини град, в който да създават свои собствени вълнуващи приключения.

Освен забавлението на което се отдават, чрез серията играчки Lego City, децата се учат да изграждат и мисловните си умения. Тухла по тухла, търпеливо и целеустремено, те строят град в който има всичко – фабрики, пристанища, пожарна, полицейски участък, жп гара, летище, парк, къщи и всички характерни детайли за града, които вижда в ежедневието си.  

Приключението започва с LEGO City Fire Station и пожарникарския камион, който е снабден с всички необходими части – пожарен кран, специалния маркуч, който изстрелва капсули вода, за да потушите пламъците на телевизионната кула, както и традиционните Лего фигурки. Всъщност те присъстват в почти всеки комплект от серията, за да съпровождат вашето дете в „мисията“ на Лего.

С въздушния екип за бърза реакция при пожари, който включва невероятния хеликоптер, потушаващ пожари с резервоара си пълен с вода, можете да реагирате мигновено. Мотоциклетът и мини фигурките също идват на помощ и оформят невероятния комплект LEGO CITY екип за реакция при пожари.

Станете герой с началния комплект за пожарна, като заедно с пожарникарския кораб стигнете до кея и потушите пожара.

Продължете приключението и скочете в пожарното ATV. Използвайте пожарогасителя на гърба му и потушете пожара.

Многото вариации, които биха могли да се направят, засилват въображението и водят до часове игра самостоятелно или в групи. Децата мога да разнообразят и персонализират своя град, и като добавят превозни или въздушни средства.

Всичко е съвсем реално, особено когато се строи от вас. Дори ситуациите с вулкан безстрашните минифигури и изследователските бази на Лего 🙂 Така че, „сприятелете се“ с минифигурите, които са изследователи, учени и изследвайте активния вулкан със Стартовия комплект Вулкан. Грабвайте кирката, защото предстои ново научно откритие. А детето ви е най-големия изследовател.

Град пълен с живот, действие, чар и малко бедствие… такова каквото е и вашето дете 😉

Вижте как от няколко купчини пластмасови тухли и части Лего, всичко се превръща в мечтания град, градът на Лего Сити.                                                                                  

Забавно и динамично, тухла по тухла, неусетно пред вас се открива света на Лего, реалността на града, сътворена от ръцете на вашето дете. Мястото, където е ред те да бъдат креативни. Мястото където да поемат нещата в свои ръце.

А вашето посещение в готовия Lego City, е абсолютно задължително. 🙂  

Lego City – градът в ръцете на детето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *