Всеки родител може да потвърди, че храненето на бебето е едно от най-важните и съществени първи стъпки в живота му. За родителите е важно да знаят, че дават на децата си най-доброто и да вярват на продуктите, които ползват.

Днес ви представяме продукт от AGU Baby, който бързо ще се превърне във верен помощник на родителите в ежедневието и отглеждането на малките съкровища.

Когато храненето на детето е с адаптирано мляко, приготвянето му трябва да отговаря на стандартите, посочени от производителя на млякото. Освен това, приготвянето му трябва да е бързо – бебчо не може да чака. 😊

Хранене на бебето

За всичко това може да се погрижи AGU Happy Shaker. Тя ви предоставя:

Удобство и практичност

С Happy Shaker приготвянето на храна за вашето дете става бързо и лесно, защото тя приготвя млякото за време от 4 до 25 секунди!
Благодарение на интелигентния дизайн, този продукт позволява да съхранявате млякото и водата по сигурен начин. Така вече няма нужда да имате отделни контейнери за сухото вещество и преварената вода.
Не е само това! Машината подгрява само такова количество вода, колкото е нужно за приготвяне на дозата мляко. Така във водата не се образуват микроорганизми.

Лесно почистване

С Happy Shaker няма нужда от сложни процедури за почистване. Периодично измиване на съдовете с топла вода и препарат за бебешки съдове е напълно достатъчно. Това прави грижата за Happy Shaker много лесна. Резервоарът за вода е подвижен и лесен за почистване.

Хигиенично съхранение

Можете да съхранявате бебешката формула в херметически затворения контейнер. Не е необходимо да пълните отново контейнера преди всяка употреба.

Пестене на време и по-лесно хранене, особено нощем

Определено ще усетите разликата от това да приготвяте адаптираното мляко за плачещо бебе нощем. А ако имате близнаци, сме сигурни, че ще оцените още повече улеснението. Колкото и пъти да храните бебето, млякото ще бъде приготвено бързо и готово за консумация с подходяща консистенция, температура и без бучки.

Адаптирано мляко AGU-HappyShaker

Лесна употреба

Машината за мляко е снабдена с интуитивен дисплей, който я прави лесна за употреба от всеки. Само с няколко прости стъпки можете да приготвите адаптираното мляко за няколко секунди. Това прави процеса на подготовка на мляко бърз, удобен и достъпен за всички член на семейството. А самото първоначално настройване става буквално за минути, след което просто с натискане на един бутон имате приготвено за секунди мляко за бебето.

Автоматично поддържане на температурата

AGU Happy Shaker е оборудвана със специална система, която автоматично регулира температурата на млякото по време на процеса на приготвяне. Това гарантира, че млякото на детето винаги ще бъде приготвено съгласно препоръките на производителя му.

Бебешко хранене AGU-HappyShaker

Прецизно дозиране

AGU Happy Shaker, след първоначалните настройки, използва правилните пропорции вода и сухо мляко за възрастта на вашето дете.

Съвременните адаптирани млека предоставят комплекс от всички необходими вещества за пълноценен растеж и развитие на детето ви. За да улесним процеса на приготвяне на тези млека, създадохме AGU Happy Shaker – интелигентна машина, която прави всичко бързо и лесно. С AGU Happy Shaker вече не е нужно да се притеснявате за температурата и консистенцията на млякото, тъй като тя ще ги регулира автоматично. Така вие можете да се наслаждавате на времето с вашето дете, без да се притеснявате за подробностите на приготвянето на храната му.

Как машината за адаптирано бебешко мляко AGU Happy Shaker улеснява всеки родител?

Сподели във фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *